21 de maig de 2021

Igualada Comerç també fomentarà el turisme

L’oficina d’Igualada Comerç té el distintiu de Punt d’Informació Turística des de fa molts anys. Puntualment s’han fet accions turístiques a més de tenir informació sobre serveis, activitats i propostes pels visitants.

A partir d’aquest any s’incorpora el turisme dintre de l’estratègia de promoció i màrqueting que porta a terme l’entitat. Els pròxims dies es faran els cursos de formació que el Consell Comarcal de l’Anoia i la Diputació de Barcelona ofereix als agents del territori.


La primera iniciativa que es va engegar el desembre passat, és el d’organitzar diferents visites guiades per la ciutat, els dissabtes en horari de botigues obertes. Aquestes visites es reprendran durant el mes de juny i juliol en la campanya d’estiu que l’entitat està preparant. Per altra banda es mantindrà l’espai d’informació i atenció a les dependències d’Igualada Comerç pels visitants. En properes campanyes es faran noves promocions i accions de cara al turisme.

El turisme és una oportunitat més que tenen els comerciants per fer negoci, és per això que l’estratègia passa per incorporar-lo en les accions i campanyes que s’organitzin.

Comparteix l'article:

Comenta aquest article: