25.9 C
Igualada
Diumenge, 1 octubre 2023

Equip

L'equip humà

La part humana de La Veu està formada per deu persones, cadascuna d’elles amb una tasca diferent i necessària. Deu professionals que treballen constantment perquè cada divendres el diari pugui ser a les teves mans així com també t’informem cada dia a través del portal web i les xarxes socials.

Direcció

Pia Prat Jorba

Directora general de Publicacions Anoia

És la directora general de La Veu de l’Anoia des de 2011. Es considera una apassionada de la seva feina, i el seu constant esforç li ha permès obtenir un important reconeixement professional dins del sector de la comunicació ja que formar part de diferents associacions de premsa de Catalunya. La Pia s’encarrega de la gerència de l’empresa. Està al cas que tots els departaments funcionin. S’ocupa de qualsevol problema que pugui afectar el diari i a l’empresa. Sempre empatitzant i conciliant. Disposada a enfrontar nous projectes, reptes i iniciatives.

Jordi Puiggròs

Director de redacció

Un dels periodistes més coneguts de tota la comarca. A La Veu des de 1995, i actual director de Redacció. És el responsable del contingut del diari. Rigorositat, compromís, serietat i transparència són les principals característiques que el defineixen com a professional de la comunicació. Un home d’arrels, amb passió pel periodisme i sempre atent per buscar la notícia allà on sigui. També és tertulià de Ràdio Igualada i col•laborador d’esports de l’Agència EFE des de 1991.

Redacció

Noelia Garcia

Redactora, responsable de Comarca i Community Manager

Sempre al dia amb les xarxes socials. La seva feina gira entorn de la difusió de les notícies a través de totes les xarxes socials. A més, dona suport a la resta de redacció omplint les pàgines del diari amb notícies, entrevistes i les últimes sèries. La seva devoció són les lletres i la comunicació en general. Sempre amb el mòbil a la mà per fer una piulada o penjar una foto d’última hora...

Maricel Forn Codina

Ajudant de redacció

Igualadina graduada en periodisme i comunicació audiovisual. La seva feina consisteix a fer difusió a través de les xarxes socials sobre les notícies del dia a dia, l'actualització de la pàgina web i donar un cop de mà amb la redacció del diari. Una de les parts de la comunicació que més l'apassionen és l'ètica periodística i el bon tractament informatiu. Està vinculada a diverses entitats de la ciutat.

Cristina Roma

Redactora de Cultura i correctora del diari

La Cristina ens manté informats cada setmana de totes les notícies relacionades amb la comarca i la cultura. A més, té una tasca molt important: corregir i revisar tot el contingut publicat a La Veu de l’Anoia. És una de les més veteranes de l’equip -es va incorporar el 1993- i gràcies a la seva experiència ens assegurem que els textos (anuncis, publireportatges, notícies, entrevistes, articles d’opinió, cartes al director...) i les pàgines que passen pels seus ulls estiguin perfectes.

Disseny, imatge i maquetació

Laura Gassó

Dissenyadora i creadora de contingut per xarxes socials

És la dissenyadora de La Veu. S’encarrega de dissenyar cada setmana els anuncis que han de sortir al diari, bàners i fotografies per generar contingut perquè després siguin útils per la web i les xarxes. Gestiona comptes corporatius d’alguns clients a Instagram i les webs de JOBANOIA i VEUDELMOTOR.

Berta Fau Avecilla

Dissenyadora editorial i fotògrafa

La Berta és fotògrafa i dissenyadora, amb un màster en disseny editorial. Construeix maquetes per al diari i també per als especials. Dissenya alguns anuncis i els estils i gràfics de les webs de veuanoia i clubveuanoia. Crea contingut per a l'instagram del Club VeuAnoia, i també fa il·lustracions per a algunes publicacions.

Comercial & Administració

Francina Boncompte

Directora comercial. Assessora d’estratègies de màrqueting

La Francina és un dels pilars fonamentals perquè la publicitat funcioni. La seva tasca consisteix a assessorar i fidelitzar clients que vulguin promocionar els espais publicitaris que ofereix La Veu. La principal tasca de la Francina és saber escoltar les necessitats del client, empatizar i oferir l’estratègia de comunicació i màrqueting que millor es pugui adaptar al seu negoci.

Eva Zamora

Adjunta al departament comercial i administratiu. Responsable del departament de subscriptors.

La tasca de l’Eva gira entorn del departament comercial i el departament de disseny i administració: ajuda a fer el contacte amb el client que vol posar publicitat i reclama els anuncis o les dades que es puguin necessitar. És també la responsable de les subscripcions.

Fina Plaza

Administrativa, comptable i responsable del departament de distribució

A La Veu des de 1996, de les més veteranes. Va començar com a comercial porta a porta. Actualment, s’encarrega de la comptabilitat, les gestions administratives i de distribució de Publicacions Anoia. Sempre està disposada per ajudar a resoldre qualsevol dubte, i gràcies a la seva experiència i memòria controla el dia a dia de La Veu. Mai deixa desatès el telèfon ni cap factura, i sempre porta les comandes a l’ordre del dia.