25.9 C
Igualada
Diumenge, 1 octubre 2023

PUBLICITAT

Vols fer una bona campanya de publicitat?

Publicacions Anoia S.L és un grup editor que té diferents canals de comunicació:

D’àmbit informatiu i divulgatiu

Per al públic en general, amb La Veu de l’Anoia, en edició paper o veuanoia.cat en format digital amb totes les seves xarxes (Instagram – amb 10K seguidors, linkedin, facebook i twitter).

Som la premsa de casa, sempre al teu costat

La Veu del Motor

Pàgina web que reuneix tots els cotxes de km0 i de segona mà amb un sol clic. Un aparador web amb tot el tracte directe, de proximitat i amb tota la serietat que vols trobar en qualsevol concessionari.

JobAnoia

És la primera plataforma de la comarca que aglutina ofertes de feina i cursos de formació.

També som comercialitzadors d’espais publicitaris en altres àmbits amb els quals col•laborem:

Cinemes

Autobusos


Anuncia’t a Publicacions Anoia SL i fes-te visible a la comarca

Amb un tracte personalitzat i amb el ventall de possibilitats publicitàries que t’oferim, podem fer que tinguis molta visibilitat a la TOTA la comarca.

La Veu de l’Anoia és líder en l’edició paper.
Més de 40 anys al peu del canó cada divendres.

Hem estat mereixedors de diferents premis, els més importants són:

  • Premi Tasis Torrent 1998
  • Premi AVUI de Premsa comarcal 1993
  • Premi Millor Portada de la Premsa Comarcal 2013
  • Premi UEA 2017
  • Premi Millor Portal Digital de la Premsa Comarcal 2019
  • Premi a la Millor Publicació a la Nit de la Premsa de l'APPEC 2020
  • Premi Millor Portada de la Premsa Comarcal 2021
  • Premi Millor Portada de la Premsa Comarcal 2022
  • Premi Millor Portal de la Premsa Comarcal 2022

Fem una tirada de 3.000 unitats que, al ser de pagament, ens cenyim a la venda i al número de subscriptors i lectors fixos que ens compren cada setmana.

També som el diari digital més llegit en continguts propis i en dispositius electrònics (auditats per comscode i OJD). Disposem d’una pàgina web de nova generació. Adaptable a tots els aparells tecnològics. Els nostres bàners són rotatius. És a dir, ningú paga per un espai fix en un lloc en concret de la web. Està demostrat que gairebé ningú entra a llegir les notícies per la portada d’un mitjà de comunicació, sinó que entren per diferents notícies que troben navegant per les xarxes socials. És per això que el nostre anunciant paga per número d’impressions, no per la seva posició de bàner a la nostra web. Nosaltres ens comprometem a aconseguir les impresiones pactades traient un informe que ho certifica. De no ser així, oferim al client allargar la campanya en temps sense un sobrecost o pagar pel que s’ha visualitzat.

Descarrega't l'APP de VEUANOIA!

Formes de pagament

Tens la possibilitat de pagar per anunci fet o si vols fer una campanya de llarga durada i/o d’un cost elevat amb continuïtat tot l’any, podem fer-te una tarifa plana adaptada al teu pressupost (pagar mensualment pels dotze mesos de l’any o mig any). La nostra missió és estar a prop teu i fer fàcil anunciar-te amb nosaltres.

Sempre som al teu costat

Contacta amb nosaltres sense compromís i t’orientarem de la millor manera possible a donar més visibilitat al teu negoci.

Comencem?