8.2 C
Igualada
Diumenge, desembre 5, 2021

Avís legal i política de privacitat

Aquests Avisos Legals regulen les condicions d’ús dels serveis i la informació que es proporciona en aquest lloc web. Són persones usuàries del lloc totes les que accedeixin a aquests serveis i a aquesta informació. La condició de persona usuària comporta l’acceptació plena de les condicions establertes en aquest Avís Legal.

DADES IDENTIFICATIVES DEL LLOC WEB.

Nom comercial de la publicació: LA VEU Raó social: PUBLICACIONS ANOIA SL NIF: B08818189 Adreça: Retir 40 – 08700 – IGUALADA (Barcelona) Telèfon: 938042451 Email: administracio@veuanoia.cat Inscrita al Registre Mercantil de Barcelona. Tom 23837, Foli 195, Full B-59.611, Inscripció 4a

El present avís legal regula l’ús del lloc web: http:.//www.veuanoia.cat

FINALITAT DEL LLOC WEB.

Veuanoia.cat és la versió digital de La Veu de l’Anoia, un setmanari comarcal pensat i escrit en català que arriba a Igualada i a tota la comarca de l’Anoia.

LEGISLACIÓ.

Amb caràcter general les relacions entre B08818189 (LA VEU) amb els Usuaris dels seus serveis telemàtics, presents en aquest lloc web, es troben sotmeses a la legislació i jurisdicció espanyoles.

ÚS I ACCÉS D’USUARIS.

La condició d’Usuari serà per a tot aquell que utilitzi per qualsevol mitjà aquesta web i implica l’acceptació de totes les condicions incloses en aquest avís legal, així com la política de privacitat i dades personals. Aquestes condicions seran d’aplicació independentment de les condicions generals de contractació per lo que l’Usuari queda informat, i accepta, que l’accés a la present web no suposa, de cap manera, l’inici d’una relació comercial amb PUBLICACIONS ANOIA SL (LA VEU).

PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL.

Els drets de propietat intel·lectual del contingut de les pàgines web, el seu disseny gràfic i codis són titularitat de PUBLICACIONS ANOIA SL (LA VEU) i, per tant, queda prohibida la seva reproducció, distribució, comunicació pública, transformació o qualsevol altra activitat que es pugui realitzar amb els continguts de les seves pàgines web ni citant les fonts, excepte amb el consentiment per escrit de PUBLICACIONS ANOIA SL, (LA VEU).

CONTINGUT DE LA WEB I ENLLAÇOS (LINKS).

PUBLICACIONS ANOIA SL (LA VEU) es reserva el dret a actualitzar, modificar o eliminar la informació continguda a les seves pàgines web podent fins i tot limitar o no permetre l’accés a aquesta informació a certs usuaris.

LA VEU no assumeix cap responsabilitat per la informació continguda en pàgines web de tercers a les quals es pugui accedir per “links” o enllaços des de qualsevol pàgina web propietat de LA VEU. La presència de “links” o enllaços a les pàgines web de LA VEU té finalitat merament informativa i en cap cas suposa suggeriment, invitació o recomanació sobre els mateixos. LA VEU no s’identifica necessàriament amb les opinions expressades pels seus col·laboradors.