21.4 C
Igualada
Dijous, març 23, 2023

Fet a l'Anoia

Entrevista a Olga Rovira, de Sushi Català

A Mercat de Casa, aquesta setmana hem fet el llançament de Sushi català de l’Olga Rovira. Avui, l’entrevistem perquè conegueu aquesta igualadina tant innovadora. Olga...

Toca preparar l’hort! Encara que no ho hagis fet mai, ara, pot ser un bon moment

Al jardí, al balcó, en un petit terreny, qualsevol espai on poder posar una mica de substrat i hi tinguem accés a l’aigua i...

Entrevista a Pol Doncel, cofundador de la cervesa artesana La Lenta

En Pol i el José son els fundadors de la cervesa artesana d'Igualada, La Lenta. En parem amb un d'ells, en Pol. La Lenta ja...

La proximitat

L’interès per la proximitat cada cop és més gran, però, què considerem proximitat? Aquesta setmana podíem llegir en mitjans de comunicació de Barcelona que l’Ajuntament...

Entrevista a Octavi Domingo, del Celler de Ca L’Enric del Bedorc de Piera

Sou un petit celler, però, com definiríeu el vostre projecte? Quina és la seva història? La finca i la masia de Ca l’Enric es remunta...

L’apicultura, més que producció de mel

La producció de mel és un dels processos més desconeguts pel que fa al sector primari. La comarca de l’Anoia és un espai on...

El formatge, de la comarca!

Aquesta setmana volem parlar d’una petita explotació ramadera ecològica situada a La Torre de Claramunt, la Formatgeria Flor d’Ametller. El Domènec, l’Oriol i el...

L’oli d’oliva, tradició, terra i cultura

Quan pensem en el paisatge mediterrani, sempre ens ve el cap el cereal, la vinya i l’olivera, i tots tres els trobem a l’Anoia....

Últimes notícies