L'11a edició de la Fira de la Cervesa Artesana de l’Espelt, organitzada per l’Associació d’amics de la cervesa artesana La Bromera, va ser tot un èxit. Dissabte 23, l’Espelt es va omplir de cervesa artesana, productes de proximitat, música i molt bon ambient. Unes 4000 persones es van acostar...
La cervesa és, sens dubte, una de les begudes alcohòliques més populars del món. Aquest beuratge tan popular en els nostres temps va ser produït per primera vegada a la fi del 4.000 a. C. al sud de Babilònia i era consumida per la civilització sumèria amb l'objectiu d'evitar...
Al jardí, al balcó, en un petit terreny, qualsevol espai on poder posar una mica de substrat i hi tinguem accés a l’aigua i llum, pot ser un bon lloc per fer-hi un hort per autoconsum.
Aquesta època, és moment de començar a planificar l’hort, preparar-ne el planter, l’espai i...
Aquesta setmana volem parlar d’una petita explotació ramadera ecològica situada a La Torre de Claramunt, la Formatgeria Flor d’Ametller. El Domènec, l’Oriol i el Cristian són els encarregats de tirar aquest projecte endavant.
Flor d’Ametller es una explotació de cabres que actualment compta amb un ramat d’unes 150 cabres. La...
Tot i la pandèmia i les restriccions, l’època de calçotades ha arribat. Encara que l'època dels calçots comença a finals de tardor, entrem als mesos forts dels calçots i creiem, que són una bona manera de començar aquesta secció a la Veu de l’Anoia.
No som a Valls, però amb...