Jordi San José, mestre, sindicalista, ex alcalde de Sant Feliu de Llobregat i autor del llibre: “Estimades famílies” Soc Jordi San José, tinc 65 anys. Pare, avi i pare d’acollida. M’he dedicat a l’ensenyament, al sindicalisme -soc de Comissions Obreres- i a l’ajuntament. He estat alcalde de Sant Feliu de...
Entrevista a Constança Lladó, Directora del nou coworking Cal Neri Soc Constança Lladó i Gambín, he nascut a Igualada i tinc 26 anys. Soc pilot de globus aerostàtic. Soc llicenciada en ciències gastronòmiques i culinàries, especialitzada en alta cuina i pastisseria; a més a més, he fet un Màster en...
Entrevista a Albert Piñol, Director gerent d’Àuria Cooperativa Soc el director gerent d’Àuria Cooperativa, coneguda també com a Taller Àuria SCCL. Som un exemple de com la transformació social i la creació d’oportunitats laborals reverteixen a favor de la societat. L’any 1972 va néixer el Taller Àuria SCCL, a l’empara...
Entrevista a Antonio Posadas Ortiz, autor de la saga de literatura fantàstica “La leyenda de Draelon” Soc l’Antonio i tinc 31 anys. Treballo en una empresa d’automoció i les meves estones lliures les dedico a la literatura o a gestionar la meva pàgina web. Els meus gustos i aficions vaig...
Entrevista a Jordi Marínez, CEO de Milar Martínez Soc el gerent d’Electrodomèstics Martínez SA, una empresa familiar de segona generació especialitzada en el sector dels electrodomèstics des de fa 50 anys. Oferim un servei integral als nostres clients. Què us diferencia d’altres empreses del sector? Portem 50 anys en el...
Entrevista a Mireia Rubio Molín, periodista, escriptora, cap d’informatius de Ràdio Nova. Soc Mireia Rubio Molin, de vocació escriptora i de professió periodista. Nascuda a Igualada, però he viscut a Montbui i Vilanova. Estic divorciada, i tinc un fill, en Nèstor que ja ha començat a l’Institut. La pandèmia m’ha...
Entrevista a en Peyu, actor i humorista Dissabte presentes el teu nou espectacle, l’Il·lusionista, a Igualada. De què va aquest espectacle? Pretensiosament és un espectacle de màgia, però el tema de fons és recuperar la il·lusió de quan algú va a teatre, escolta una història per primera vegada i hi...
Entrevista a Elisa Vidal Mas, Escriptora, amant de la història i presidenta de l’associació Els Amics de Tous Soc de Sant Martí de Tous i sempre he treballat per al poble. He fet de mare dels meus fills i ara faig de iaia dels meus nets. A partir dels 40...
Entrevista a Josep Pons Segura, rellotger i joier. 75 anys portant el negoci familiar Joieria Pons de la Rambla Setanta-cinc anys de trajectòria professional donen per moltes històries. Sou la tercera generació? Sí, som la tercera generació. El meu pare Joan Pons ho va engegar i a avui en dia...
Entrevista a Susana Garcia Recio, Professora del departament de Genètica de la Universitat de Carolina del Nord (Estats Units) Tinc 42 anys d’edat, i soc odenenca. Doctora en Biologia per la Facultat de Medicina de la Universitat de Barcelona, treballo a la University of North Caroline (UNC) dels Estats Units...
Entrevista a Paquita Sallés Corbella, col·leccionista de pessebres Paquita Sallès és una igualadina discreta i solidària. Durant una vintena d’anys ha anat col·leccionant pessebres de tot el món i ara, quan n’ha reunit més de mil, ha donat la seva col·lecció a l’Asil del Sant Crist on està exposat al...
Entrevista a Glòria Tort, infermera de l’ICS Catalunya Central a l’Anoia i professora d’Infermeria al Campus Igualada-UdL No només ets infermera, sinó que també has estudiat Antropologia i has fet el doctorat en Pedagogia. Jo vaig fer el diplomat en Infermeria i quan vaig acabar notava que em faltava el...
Entrevista a Albert Alsina, President de l’Associació d’Amics de la Cervesa Artesana de l’Espelt Soc el president de l’Associació d’Amics de la Cervesa Artesana La Bromera des dels seus inicis. Aquest dissabte celebren la desena edició de la Fira de la Cervesa de l’Espelt, amb moltes ganes de trobar-nos tots...
Entrevista a Blanca Zamora i Sergi Carbonero, Làctics La Tossa Som els igualadins Sergi Carbonero, Mestre Formatger, i Blanca Zamora, fundadors de Làctics La Tossa, una empresa de casa nostra que porta més de 30 anys elaborant formatges i altres productes amb la llet com a cuidada matèria primera. Fem...
Per oferir les millors experiències, utilitzem tecnologies com les cookies per emmagatzemar i/o accedir a la informació del dispositiu. El consentiment d'aquestes tecnologies ens permetrà processar dades com ara el comportament de navegació o les identificacions úniques en aquest lloc. No consentir o retirar el consentiment, pot afectar negativament certes característiques i funcions.
Funcional
Sempre actiu
L'emmagatzematge o accés tècnic és estrictament necessari per al propòsit legítim de permetre l'ús d'un servei específic sol·licitat explícitament per l'abonat o usuari, o amb l'únic propòsit de dur a terme la transmissió d'una comunicació a través d'una xarxa de comunicacions electròniques .
Preferencias
El almacenamiento o acceso técnico es necesario para la finalidad legítima de almacenar preferencias no solicitadas por el abonado o usuario.
Estadístiques
El almacenamiento o acceso técnico que es utilizado exclusivamente con fines estadísticos.L'emmagatzematge o accés tècnic que s'utilitza exclusivament amb finalitats estadístiques anònimes. Sense un requeriment, el compliment voluntari per part del vostre proveïdor de serveis d'Internet, o els registres addicionals d'un tercer, la informació emmagatzemada o recuperada només per a aquest propòsit no es pot utilitzar per identificar-vos.
Màrqueting
L'emmagatzematge o accés tècnic és necessari per crear perfils d'usuari per enviar publicitat, o per rastrejar l'usuari en una web o en diverses webs amb fins de màrqueting similars.