Humans: Joan Pallarès Miserachs

8 de juny de 2024

Vaig néixer l’any 1955 a Igualada i sóc el més jove de sis germans. Entre els 3 i els 11 anys, vaig residir a Sevilla degut a la feina del meu pare.

El meu avi matern, Antoni Miserachs Vallès, era conegut col·loquialment com a “en Tonet sabater”, qui dissenyava i elaborava sabates a mida per a la gent benestant d’Igualada. Persona de gran cultura, va editar i publicar una revista mensual amb subscriptors arreu del món, dedicada a sabates, patrons i temes d’actualitat, anomenada “Zapateria Práctica”. Publicada fa 100 anys, la revista destaca pels seus textos ben documentats. Tota ella està digitalitzada i els originals es conserven a la Biblioteca d’Igualada.

L’any 1979 em vaig casar amb la Joana, també d’Igualada, i junts tenim tres fills: Laura, Roger i Mònica, aquesta última amb una discapacitat intel·lectual i usuària del centre ocupacional d’Àuria Grup. Som avis de la Jana i l’Uri.

Em vaig llicenciar en Ciències Econòmiques i Empresarials i vaig realitzar els cursos de doctorat en Economia. A més, sóc Censor Jurat de Comptes.

Durant 36 anys he treballat en entitats financeres, ocupant càrrecs directius tant a la xarxa territorial com als Serveis Centrals, responsabilitzant-me de la implementació d’aplicacions comercials i de gestió. Aquestes tasques em van portar a viatjar per la península, les illes i diversos països estrangers.

Esports: natació, senderisme i escacs.

El 1995, a l’escola de negocis INSEAD i sota la tutela del professor de la universitat de Harvard, Jagdish Parikh, va començar la meva passió per l’estudi de la ment humana, dedicant-hi 28 anys a comprendre el cervell, les emocions i les maneres de superar adversitats.

Fa pocs mesos, vaig publicar el llibre “EL REGAL: El poder dels pensaments positius”, disponible tant en català com en castellà. Em fa molt feliç quan els lectors em diuen que han eliminat els seus símptomes en pocs dies seguint la guia que proposo en el llibre.

La creixent sensibilització dels igualadins cap a les persones amb discapacitat ha incrementat notablement els donatius i la cessió de pisos a ÀURIA GRUP, fet que permetrà que totes les persones amb discapacitat tinguin disponible una plaça tutelada en el moment que la necessitin.

Comparteix l'article:

Deixa un comentari

L'Enquesta

Creus que, amb l'anunciada reobertura, l'Hotel Ciutat d'Igualada tindrà sortida?

Ja no s'accepten vots en aquesta enquesta