Fantàstic triomf del capelladí Dani Vilà a la Baja Aragó
F

29 de juliol de 2019

Dos eren els trams cronometrats de què constava la Baja Aragó, i que es feien dues vegades cadascun d’ells, dos el divendres i dos el dissabte. Un tenia 170 km i l’altre 88 km, i com ja és habitual en aquesta prova aragonesa transcorrien per durs camins de terra amb inici i arribada cada dia a Terol.

Ha sigut una molt bona edició pels participants anoiencs, principalment pel que fa al pilot de Capellades Dani Vilà, amb el Yamaha Raptor 700R, que de forma sensacional va guanyar a la categoria de Quads. Per segon any consecutiu guanyava a la prova aragonesa puntuable pel Copa del Món de Quads. El jove pilot Vilà és un dels grans especialistes d’aquesta modalitat amb les seves victòries a nivell català i estatal així com també a nivell internacional.

A la categoria de cotxes, segona posició per Nani Roma i l’odenenc Àlex Haro amb Mini All4 Racing. A Buggies tercer lloc pel Gerard Farrés i Armand Monleón amb CAN NAM Maverick i pel que fa a la categoria de camions l’anoienc Francesc Salisi copilotant amb Jordi Perera al pilot Àlex Aguirrevaria es classificaren en segona posició amb el Mercedes 1844-SK.

En definitiva una excel·lent Baja Aragó pels participants anoiencs de Moto Club Igualada, en la que Marc Queraltó durant varis anys en va ser president, era el Director de Carrera de la categoria de motos i també varis membres del MCI van col.laborar en la organització.