2.8 C
Igualada
Diumenge, 3 desembre 2023

Un article de

El Consell Comarcal aprova ajuts de menjador per a 1.500 alumnes anoiencs
E

Publicitat

El Consell Comarcal de l’Anoia ha aprovat les convocatòries per concedir ajuts de menjador (AIM), competència delegada pel Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya. Cal que les famílies interessades sol·licitin els ajuts cada curs escolar. El període comença a finals de maig, per al curs escolar següent.

El Consell Comarcal de l’Anoia ja ha comunicat a les famílies el resultat dels ajuts de menjador per a aquest curs: són 1.288 ajuts de 3,06 euros, que suposen més del 65 per cent del total; 205 de 6,06 euros (10,4%) i 48 ajuts de 6,20 euros (2,43%). Se n’han denegat 330 per superar ingressos, per manca de documentació o per estar fora de termini. N’hi ha 101 pendents de resoldre. També queden pendents les sol·licituds que entraran de noves matriculacions (matrícula viva) i de tots els alumnes de P3, que tenen temps fins el 30 de setembre per presentar-la segons estableix les bases.

La vicepresidenta de Serveis a les Persones del Consell Comarcal, Carme Zaragoza, recorda que “els ajuts de menjador es concedeixen per necessitats socioeconòmiques o geogràfiques per a l’alumnat que cursa educació infantil de segon cicle, primària o secundària obligatòria i al qual no correspon la gratuïtat del servei de menjador escolar. Des del Consell fem un esforç i treballem per ajudar a totes aquestes famílies. A més, aquest curs les ajudes les hem tramitat de manera ràpida per a garantir que tots els alumnes tinguin les beques concedides coincidint amb l’inici del curs escolar”.

Compartir
Publicitat
Més notícies:

L’enquesta

el + llegit

Més notícies