Continua el cicle de música i paraules “De pell sensible”, versió capital

0
56

Igualada recupera amb motiu de l’any de la Capital de la Cultura Catalana el cicle de música i paraules De Pell Sensible, versió capital. Aquest cicle va néixer amb la voluntat d’apropar la literatura i la poesia als ciutadans i utilitzant la música com a camí universal. El cicle es programa en un espai singular, on públic i artistes compartiran l’escenari del Teatre de l’Ateneu.

De Pell Sensible compta amb una selecció d’autors de diferents èpoques i estils amb la voluntat d’oferir un ventall divers.

Avui divendres 28 d’octubre, tindrà lloc el recital Esgarrapant la nit… Poesia és femení, amb Eduard Iniesta a la veu i guitarres i David Alegret, veu. Amb l’objectiu d’enaltir el paper de la dona en la poesia, el compositor Eduard Iniesta ha creat aquestes cançons de poetesses, una col·lecció de lieds sobre poemes enormes interpretats pel tenor David Alegret. Pàgina pròpia té la poeta Anna Dodas, però el concert segueix amb més lieds de Teresa Colom, Rosa Leveroni, Maria Mercè Marçal i Sonia Moll.

El següent serà el dia 18 de novembre tindrà lloc el recital Temps fràgils… a càrrec de Jordi Boixaderas a la veu i Miquel Jordà, música. Estrany és el poeta que no parli de la fragilitat de la condició humana, tan efímera i plena de pors, solituds i incerteses…Un recorregut pels poemes més emotius de Miquel Desclot, Kirmen Uribe, Francesc Parcerisas, Josefa Contijoch, Emily Dickinson, Roc Casagran, Joan Margarit, entre molts d’altres.

Tots els recitals De pell sensible, versió capital, tindran lloc a les 19:30 h, al Teatre Municipal Ateneu. Les entrades valen 5 € i es poden comprar anticipadament a www.teatremunicipalateneu.cat, també es poden adquirir a taquilla per 7 €.

Compartir