8.2 C
Igualada
Dissabte, 2 desembre 2023

Un article de

Unes 800 persones han participat en les activitats de salut comunitària a Igualada
U

Publicitat

Unes 800 persones han participat durant el primer semestre d’aquest any en les diferents activitats que organitzen els professionals d’atenció primària de l’ICS Catalunya Central a Igualada per promoure la salut comunitària. Entre les accions dutes a terme hi ha des de xerrades en escoles fins a concursos de fotografia, caminades i tallers.

Amb l’objectiu de promoure hàbits saludables entre la ciutadania, els centres d’atenció primària de l’ICS organitzen diverses activitats durant l’any per arribar a la societat també fora de les consultes. En el cas d’Igualada, l’Equip d’Atenció Primària Igualada Urbà ha dut a terme de gener a juny, entre altres activitats, xerrades i tallers als instituts sobre tabac, alcohol, canvis puberals, alimentació, drogues… A l’Escola Ramon Castelltort es va fer un taller de primers auxilis; a l’Escola Gabriel Castellà, una xerrada sobre salut bucodental; i a l’Escola Ateneu, la xerrada va ser sobre alimentació equilibrada.

També s’han organitzat: caminades, sortides setmanals de marxa nòrdica, un concurs fotogràfic en el marc de la Setmana sense Fum (amb la participació de 150 joves), sessions del grup psicoeducatiu per donar suport a persones amb depressió o ansietat, i la taula informativa del Dia Mundial sense Tabac, per la qual van passar 170 persones. A més, el CAP Anoia ha rebut la visita d’uns 25 alumnes de l’Escola Mowgli.

Compartir
Publicitat
Més notícies:

L’enquesta

el + llegit

Més notícies