6.1 C
Igualada
Dimarts, gener 31, 2023

Original Buff SA se suma al moviment d’empreses B Corp

L’empresa igualadina Original Buff, SA, líder mundial en accessoris per a coll i cap, se suma al moviment d’empreses B Corp registrades amb una puntuació de 105,7 a la seva primera ronda d’avaluació, un gran èxit impulsat gràcies a el seu programa de sostenibilitat DO MORE NOW. La comunitat B Corp és un moviment en creixement que compta amb més de 6.000 empreses que s’estan reinventant i redefinint allò que significa l’èxit, no només econòmic, sinó també el del benestar de les persones, les comunitats i el planeta. Part del procés d’adhesió requereix que les empreses incloguin legalment als seus estatuts el seu compromís amb un propòsit que vagi més enllà del benefici monetari.

“Des del primer dia, ens hem compromès a escollir el camí responsable en cada decisió que hem pres. És un honor per a nosaltres estar al costat d´altres empreses sostenibles que lideren el moviment global a favor d´una economia inclusiva, igualitària i sostenible”, ha afirmat David Camps, director general de BUFF®. “És un orgull rebre el reconeixement per la feina de tot el nostre equip que ajuda dia a dia a construir un futur millor. Això no s’acaba aquí; estem més il·lusionats que mai i volem arribar encara més lluny, dissenyant i fabricant millor i de forma més neta.”

Les empreses B Corp són reconegudes per prioritzar les persones i el planeta a totes les àrees de l’empresa i han de superar una avaluació rigorosa que abasta cinc àrees d’impacte clau: governança, treballadors, comunitat, medi ambient i clients.

Des de la seva fundació, BUFF®, ha tingut cura de les persones i del planeta com a part de la seva visió corporativa. L’empresa fabrica internament el 90% dels productes utilitzant energia 100% renovable. L’any passat, l’empresa va aconseguir la fita d’haver reciclat més de 41 milions d’ampolles de plàstic per fabricar els productes més venuts. A més, BUFF® va crear una escola de confecció per crear oportunitats d’ocupació significatives a nivell local i donar a les persones en risc d’exclusió social les habilitats necessàries per tenir èxit a la professió del tèxtil.

“El nostre objectiu és millorar contínuament i fer-ho tan bé com sigui possible per als nostres consumidors, distribuïdors, empleats i el planeta”, diu Marta Torner, responsable de sostenibilitat de BUFF”.

Compartir

ESCRIU UN COMENTARI

Més notícies

Capellades obrirà un nou espai d’aparcament per a autocaravanes

Aquesta setmana s’obrirà a Capellades un nou espai gratuït habilitat per autocaravanes, amb 4 places. Està situat a l’aparcament de l’esplanada del Capelló, al...

Enquesta: creus que falta una línia de bus nocturn entre Igualada i Barcelona?

Poble Actiu ha portat aquesta setmana una proposta al Parlament perquè es creï una línia nocturna de bus entre Igualada i Barcelona. La plataforma...

Òdena contractarà 5 participants del projecte “Treball als Barris” per continuar les tasques de recuperació del castell

L'Ajuntament d'Òdena ha posat en marxa novament un pla d'ocupació municipal, en el marc del projecte "Treball als Barris 2022", que dóna formació i...

Últimes notícies