7.2 C
Igualada
Dilluns, gener 30, 2023

Mor als 98 anys Pilar Vives Riba

Als 98 anys ha mort Pilar Vives Riba, una avançada a la seva època. Va fer el batxillerat quan molt pocs ho feien i menys si eren dones i va ser una de les primeres igualadines a conduir automòbils. Persona de projectes molt clars i lluitadora  incansable fins aconseguir-los. Es va adaptar amb il·lusió a tot progrés, que la seva llarga vida li ha plantejat, sempre oberta de pensament i de fets .

Junt amb el seu marit Joan Jorba, van  continuar la serradora de cal Escolà i quan la indústria de la llenya va quedar obsoleta,  van  crear un fabrica de guix i uns Docks. Va ser també la mà dreta del despatx de procurador dels tribunals del seu espòs.

Reservada i discreta. La seva capacitat  innata d’escoltar, sintetitzat i negociar, la feia interessar-se per tot i per tothom sense diferències. Amb un gran sentit de l’humor ha sigut un exemple de vida senzilla, dedicada totalment  a la família i als seus objectius.

Compartir

ESCRIU UN COMENTARI

Més notícies

El Monbus CB Igualada aconsegueix una victòria vital

MONBUS CB IGUALADA 70 CN HELIOS 63 El Monbus CB Igualada va acabar patint per no saber tancar el partit. El conjunt igualadí, que va controlar...

No era el mec el que feien

M’he de disculpar. He de demanar perdó pel que vaig escriure la setmana passada. Amb el títol: “Presidents fent el mec”, deia que els...

El Club Sènior Igualada de ping-pong presenta el seu equip en una sessió especial acompanyats pel palista Joan Masip

Fa poc més d’un any, un grup de tres o quatre persones (de entre 60 i 90 anys) es van trobar per fer unes...

Últimes notícies