18.3 C
Igualada
Dijous, juny 1, 2023

Més de 400 participants a la Caminada Popular de l’Anoia

Aquest passat diumenge dia 7 s’ha tornat a celebrar una nova edició de la Caminada Popular de l’Anoia, enguany amb sortida i arribada a Rubió, i que organitza la secció de muntanya del Grup de Lleure “La Clau”. Son ja 22 edicions d’aquesta caminada no competitiva que permet als seus participants de gaudir cada vegada i conèixer bells indrets de la nostra comarca.

En aquesta edició prop de 400 caminaires vinguts d’arreu de Catalunya han recorregut 16 quilòmetres de camins i senders de l’entorn de Rubió, gaudint d’uns magnífics paratges primaverals. La meteorologia ha col·laborat amb una bona fresqueta matinal i moderada temperatura al migdia.

En aquesta edició han vingut caminaires de diferents indrets de la comarca i de fora com Tàrrega, Badalona, Barcelona, Vilafranca del Penedès, Montblanc, Terrassa, Granollers, Sant Sadurní, Martorell, i d’altres.

Els caminaires han disposat de diferents i ben assortits avituallaments al llarg de l’itinerari, inclòs un reparador esmorzar, i rebent una bossa d’obsequis a l’arribada que incloïa una samarreta tècnica.

Aquest any, com a novetat i amb col·laboració de entitat “Igualada pel Clima”, molta gent a participat del plogging, que a consistit en la recollida de la brossa que han trobat en el llarg del recorregut.

L’activitat ha comptat amb l’organització i col·laboració de més de 20 voluntaris que han permès una matinal amb una gran satisfacció i animació per part de tots els participants.

L’entitat informa que comença a treballar en la propera edició prevista pel maig del 2024.

Compartir

ESCRIU UN COMENTARI

Més notícies

Mor als 92 anys Antoni Puig, qui va estar durant dècades al capdavant de la Pizzeria Munich

Aquest dimecres ha mort, als 92 anys d'edat, Antoni Puig. Juntament amb la seva esposa Rosa Capdevila, van engegar, al mes de setembre de...

Preguntes freqüents

Quin tipus d’empresa és una empresa familiar? Hi ha diferents tipus d’empresa familiar. Una classificació molt útil és la d’empresa de treball, direcció i...

Què son els “prompts” i per què es poden fer servir?

La Intel·ligència Artificial (IA) ha assumit el rol d’habilitador de totes les noves tecnologies que s’estan implantant en el mercat. És a dir, totes...

Últimes notícies