Més de 400 participants a la Caminada Popular de l’Anoia

9 de maig de 2023

Aquest passat diumenge dia 7 s’ha tornat a celebrar una nova edició de la Caminada Popular de l’Anoia, enguany amb sortida i arribada a Rubió, i que organitza la secció de muntanya del Grup de Lleure “La Clau”. Son ja 22 edicions d’aquesta caminada no competitiva que permet als seus participants de gaudir cada vegada i conèixer bells indrets de la nostra comarca.

En aquesta edició prop de 400 caminaires vinguts d’arreu de Catalunya han recorregut 16 quilòmetres de camins i senders de l’entorn de Rubió, gaudint d’uns magnífics paratges primaverals. La meteorologia ha col·laborat amb una bona fresqueta matinal i moderada temperatura al migdia.

En aquesta edició han vingut caminaires de diferents indrets de la comarca i de fora com Tàrrega, Badalona, Barcelona, Vilafranca del Penedès, Montblanc, Terrassa, Granollers, Sant Sadurní, Martorell, i d’altres.

Els caminaires han disposat de diferents i ben assortits avituallaments al llarg de l’itinerari, inclòs un reparador esmorzar, i rebent una bossa d’obsequis a l’arribada que incloïa una samarreta tècnica.

Aquest any, com a novetat i amb col·laboració de entitat “Igualada pel Clima”, molta gent a participat del plogging, que a consistit en la recollida de la brossa que han trobat en el llarg del recorregut.

L’activitat ha comptat amb l’organització i col·laboració de més de 20 voluntaris que han permès una matinal amb una gran satisfacció i animació per part de tots els participants.

L’entitat informa que comença a treballar en la propera edició prevista pel maig del 2024.

Comparteix l'article:

Deixa un comentari

L'Enquesta

Creus que, amb l'anunciada reobertura, l'Hotel Ciutat d'Igualada tindrà sortida?

Ja no s'accepten vots en aquesta enquesta