10.5 C
Igualada
Saturday, February 4, 2023

La Mostra Igualada del 2021 es farà del 15 al 18 d’abril

ACN – La Mostra Igualada ha anunciat les dates de la propera edició després que la d’enguany es celebrés de forma virtual per la covid-19. La 32a fira d’espectacles infantils i juvenils es farà del 15 al 18 d’abril del 2021, just després de Setmana Santa. Les companyies professionals ja poden sol·licitar actuar-hi des d’ahir dilluns i fins al 15 d’agost.
Aquesta tardor, a més, s’obrirà una línia de suport a la producció que finalitzarà l’edició del 2022. L’objectiu és fomentar la creació, continuar essent un referent en les arts escèniques per a tots els públics i “marcar el camí” de les línies de programació del país. Serà en els àmbits del gran format, l’escena per a joves, les noves dramatúrgies i la cooperació entre companyies.
La convocatòria artística per a la propera Mostra Igualada del 2021 està oberta a companyies professionals que presentin espectacles de qualsevol gènere (teatre, dansa, música, circ, entre d’altres) adreçats a un públic familiar, infantil o juvenil, tant si han estat creats per ser representats en espais tancats com a l’exterior.

Les propostes poden ser de petit, mitjà o gran format i també poden combinar diversos gèneres. Es tindrà especialment en compte “la contemporaneïtat de la proposta, la innovació en el llenguatge escènic, l’aportació en el format, i la dramatúrgia”, segons han donat a conèixer en un comunicat. S’hi poden inscriure companyies catalanes, d’altres punts de l’Estat i internacionals.

La Mostra Igualada és un gran aparador dels millors espectacles per a públic infantil i jove, que aplega milers d’espectadors a la capital de l’Anoia i que té com a objectius nodrir les programacions familiars d’arreu del país i afavorir la internacionalització de les companyies que hi participen. Considerada Mercat estratègic de Catalunya, està organitzada per l’Ajuntament d’Igualada i l’Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC) de la Generalitat de Catalunya.

Compartir

Més notícies

A propòsit del 24 de gener, dia de Sant Francesc de Sales, Patró dels Periodistes

Aquest 24 de gener se celebrava el dia de Sant Francesc de Sales, Patró dels Periodistes, amb un ofici religiós, a la parròquia de...

“Els grans temes i els grans fets és millor desenvolupar-los a partir d’una única idea”

Entrevista a Paco Poch, productor de “Sis nits d’agost”, millor pel·lícula per a televisió als XIV Premis Gaudí El productor de cinema igualadí Paco Poch...

Vallbona promociona la gimcana virtual dels bandolers

L’Ajuntament de Vallbona d’Anoia està promocionant la gimcana virtual ‘Bandolers a la recerca del tresor’ a mitjans catalans de gran tirada com Descobrir Catalunya...

Últimes notícies