15 C
Igualada
Diumenge, novembre 27, 2022

Humans de l’Anoia: Ricard Gonzàlez

RICARD GONZÀLEZ

Em dic Ricard, tinc 34 anys i soc igualadí. Vaig venir a viure a l’Anoia quan tenia 7 anys amb els meus pares i la meva germana per temes laborals. Ara per ara no em veig vivint a un altre lloc que no sigui Igualada. Vaig estudiar al Monalco i a l’acabar em vaig posar a treballar, vaig estar 11 anys treballant a una fàbrica amb un bon càrrec. Avui dia soc autònom i propietari de l’estudi de tatuatges “Sorry Mommy!” @sorrymommytattoo del carrer Comarca d’Igualada on ara som 5 professionals que treballem cada dia com equip. El juny del 2022 vaig ampliar amb el local del costat i hem fusionat un estudi de tatuatges amb un Gastrobar. Actualment, tinc un nou projecte, juntament amb la meva dona que molt aviat acabarem i podrem oferir. M’agraden tots els esports, però realment no se’m dona gaire bé cap, però ara fa un any que faig CrossFit cada setmana amb la meva dona i ens encanta.

La notícia que m’agradaria llegir a La Veu de l’Anoia i Veuanoia.cat és…
M’agradaria llegir que cada cop hi ha menys locals per llogar a Igualada, que els carrers tornen a estar plens de vida.

Compartir

Més notícies

Últimes notícies

El Servei de Cirurgia de l’Hospital participa en un estudi internacional sobre el pacient amb pancreatitis aguda

El Servei de Cirurgia de l’Hospital Universitari d’Igualada ha participat en un estudi internacional sobre el maneig del pacient amb pancreatitis aguda (inflamació sobtada...

“Un homenatge al Mestre Joan Just és un acte de justícia que la ciutat li devia”

Demà diumenge a les 6 de la tarda el Teatre Municipal de l’Ateneu Igualadí, acollirà la culminació dels diversos actes d’homenatge que s’estan desenvolupant...

Descobrint Trinley Paris, Premi de Fotografia Procopi Llucià, i les seves fotografies amb ànima

Tot un luxe i un grandiós privilegi poder compartir unes hores amb aquesta dona extraordinària a propòsit d’un recorregut pautat i atent per les...

L’Ajuntament de la Pobla intenta solucionar el problema dels senglars

L’Ajuntament de la Pobla de Claramunt ha iniciat una ronda de consultes per tal d’establir un sistema efectiu i segur que permeti reduir la...

Aquest diumenge, últim Mercat d’Antiguitats de l’any

Aquest proper diumenge 27 de novembre se celebrarà al Passeig Verdaguer d’Igualada l’últim Mercat d’Antiguitats i col·leccionisme de l’any 2022. El mes de desembre...
Compartir