Humans de l’Anoia: Gemma Moncho Pérez

20 de novembre de 2020

GEMMA MONCHO PÉREZ

Cerdanyolenca de fora vila i igualadina d’adopció. Sóc periodista i si no ho fos, no sé què seria. De menuda jugava a fer ràdio amb mon germà amb un radiocasset atrotinat, vaig formar part del primer diari escolar de la ciutat i amb 16 anys vaig tenir la gosadia de demanar al director de Cerdanyola Ràdio col·laborar a l’emissora. Òbviament, em va enviar al programa infantil!

He tingut la sort de trepitjar mitjans, gabinets i de gestionar la comunicació de projectes, esdeveniments i empreses. M’apassiona la meva feina!

Tinc el plaer de formar part de la família d’Iguana i de viure, des de dins, el creixement del projecte; i tinc l’orgull de contribuir a explicar que es pot ser un operador de telecomunicacions amb valors, quelcom poc habitual al sector.

Comparteixo vida amb l’Òscar i amb els nostres fills. Sóc amiga dels meus amics (grans, estimats i, darrerament, massa enyorats).

La notícia que m’agradaria llegir a La Veu de l’Anoia i Veuanoia.cat és…
Finalment s’inaugura l’enllaç que uneix l’A2 i l’AP7. Ja no cal passar pel peatge de Martorell per anar a Cerdanyola.

Comparteix l'article:

Deixa un comentari