8.1 C
Igualada
Divendres, febrer 3, 2023

400 persones ja han dit la seva en el Procés Participatiu de Vilanova

Fins aquest dijous s’han rebut prop de 400 enquestes en el marc del Procés Participatiu de Vilanova del Camí, però hi ha temps de participar fins el pròxim 27 de novembre. Es pot fer de manera telemàtica, omplint el formulari que trobareu al web municipal o omplint l’enquesta de manera física. S’han repartit urnes en diferents espais municipals: a l’OAC del Casal de la Gent Gran, a l’Ajuntament o al Mercat Municipal.

Les persones empadronades a Vilanova del Camí, majors de 16 anys, poden escollir, mitjançant el seu vot, els projectes que vol que l’Ajuntament tiri endavant amb el pressupost del 2020.

La butlleta que cal emplenar proposa tres categories. A la categoria A, es poden marcar fins a dues propostes de les 5 que es fan: la construcció d’una pista d’skateboard, millores al Rovy, fanals solars al Parc Fluvial, millores al Mercat Municipal i la instal·lació de càmeres de vigilància en espais d’incidència incívica.

Pel que fa a la categoria B, només es pot marcar una proposta de les quatre que hi ha: la construcció d’una zona infantil al Parc Fluvial, la instal·lació de mobiliari urbà com bancs, jardineres i papereres; millores al centre polivalent de Can Papasseit i millores en les rotondes del municipi.

I en la categoria C, també es poden marcar dues opcions de les 5 que es fan i que contemplen la dotació d’estructures pensades per a infants als parcs, l’adquisició d’elements bio saludables, decoració de Nadal, contenidors solidaris per a la recollida de taps de plàstics i la substitució de tanques fetes malbé al Parc Fluvial.

Compartir

ESCRIU UN COMENTARI

Més notícies

Oriol Solà deixa la presidència dels Moixiganguers d’Igualada

Oriol Solà Solà ha estat president dels Moixiganguers d'Igualada des de fa set anys. Avui, ha fet un comunicat al seu perfil d'Instagram on...

Toni Bou arrenca un nou mundial sota sostre com a màxim favorit

Aquest diumenge a les cinc de la tarda, al Palau Sant Jordi de Barcelona, comença el campionat del món de trial sota sostre. Serà...

Nou espai d’esbarjo per a gossos, al carrer de la Mercè de Montbui

L’Ajuntament de Santa Margarida de Montbui ha habilitat recentment un nou espai per a l’esbarjo dels gossos. Aquest espai es troba al lateral del...

Últimes notícies