El Museu Molí Paperer de Capellades acull la VIII Biennal d’art Riudebitlles
E

12 de desembre de 2014

20141129_133921

El passat 29 de novembre es va inaugurar l’exposició VIII Biennal d’art Riudebitlles. Obra sobre paper, al Museu Molí Paperer de Capellades a l’espai del Mirador, antic assecador de paper, amb una superfície de 440 m2, on el Museu organitza i acull exposicions d’art contemporani on el paper té un carácter rellevant.

L’edició de la Biennal d’enguany ha estat organitzada per l’Ajuntament de Sant Pere de Riudebitlles amb la col·laboració del Museu Molí Paperer de Capellades.

Aquesta Biennal dóna especial protagonisme a les obres creades sobre suport de paper o que utilitzen el paper com a matèria priemrai compta amb participants de nivell internacional vinguts de Mèxic, Austria, Anglaterra, els EUA, espanya, Bèlgica, França, Egipte, Suïssa, Veneçuela, Marroc i Catalunya.

Aquesta Biennal ja plenament consolidada després de set edicions, pretén apropar l’art contemporari i la creativitat artística a la ciutadania.

El jurat de la VIII Biennal d’art sobre paper va comptar amb Josep Anton Carulla, de la Galeria N2 de Barcelona, Victòria Rabal, directora del Museu Molí Paperer de Capellades, Xavier González, periodista de la secció cultural del setmanari comarcal El 3 de vuit, Josep Torrents Alegre, arquitecte i comissari al pavelló de Catalunya de la 14ª Biennal d’arquitectura de Venècia, i Maria Martínez Miró, guanyadora de la VII Biennal d’art Riudebitlles. Un cop vistes les obres dels artistes seleccionats, el jurat va decidir que l’obra guanyadora, dotada amb un premi de 2.500 €, havia de ser “Imaginari Topogràfic” de l’artista Lucía Juan Sánchez.

L’exposició es podrà visitar fins el 25 de gener.

Comparteix l'article:

Deixa un comentari

L'Enquesta

Et semblaria bé fer el debat electoral a la Catalunya Nord?

Ja no s'accepten vots en aquesta enquesta