8.1 C
Igualada
Divendres, febrer 3, 2023

Calaf estrena Escola de Teatre Musical apadrinada per l’actor i director Daniel Anglès

El proper divendres, 7 d’octubre, començarà a caminar la primera Escola de Teatre Musical de Calaf, apadrinada per Daniel Anglès i organitzada per la centenària Associació del Casino. Aquesta iniciativa és fruit de la bona acollida que va tenir durant el passat mes de juliol el Taller de Teatre Musical.

cartell-etm
L’escola no té límit d’edat ja que es dirigeix tant a infants com a adults. Les inscripcions es poden fer a través del telèfon de l’entitat 938 698 377, o als telèfons 679 354 218, 629 433 571 o 676 796 754. També a través del correu electrònic uniocalafina@hotmail.com
Per als infants, les classes tindran lloc els divendres entre les 17.15 i les 19.00 hores. Pel que fa als adults, l’horari de les classes es convindran entre les dues parts. Aquesta i tota la informació referent a l’escola es donarà a conèixer durant la reunió informativa tindrà lloc el proper 30 de setembre a la Unió Calafina, a l’avinguda de la pau n. 30 de Calaf. Aquesta reunió informativa, que servirà per aclarir qualsevol tipus de dubte, començarà a les 20.00 hores.

Quadre docent
Tots els professors d’aquesta escola estan vinculats el territori i han fet del teatre la seva professió. Són els següents:
Daniel Anglès: calafí de naixement, actor i director de musicals, el darrer que ha dirigit ha estat “RENT”. Actualment ho compatibilitza com a director de l’Escola Aules de Barcelona. És el padrí de la nova Escola de Teatre Musical de Calaf i durant el curs oferirà diferents seminaris.
Xavier Torra: calafí, llicenciat per l’ Institut de Teatre de Barcelona, forma part del Projecte NISU i ‘HAMLET’ és un dels seus últims treballs com actor més valorat.
Elisabet Paulet: manresana, la seva formació teatral en l’apartat de cant, dramatúrgia i ball ha tingut lloc a l’Escola Superior d’Art Dramàtic Eòlia i també a l’Escola Aules de Barcelona, així com a Kursaal i a Manresa Teatre Musica.
Isabel Gallego: filla dels Prats de Rei, la seva formació és a l’Escola Memory de Barcelona, d’Angels Gonyalons. Entre les seves interpretacions destaquen la seva com a actriu protagonista de Germans de Sang. Actualment és la solista del Grup “Vent Endins”.
Carme Sala: calafina, amb una llarga experiència com a directora de teatre. Les seves obres sempre atrauen una gran quantitat de públic. Entre les més reconegudes ha dirigit Germans de Sang, Dotze homes sense pietat i L’Enemic del Poble.

Compartir

Més notícies

Oriol Solà deixa la presidència dels Moixiganguers d’Igualada

Oriol Solà Solà ha estat president dels Moixiganguers d'Igualada des de fa set anys. Avui, ha fet un comunicat al seu perfil d'Instagram on...

Toni Bou arrenca un nou mundial sota sostre com a màxim favorit

Aquest diumenge a les cinc de la tarda, al Palau Sant Jordi de Barcelona, comença el campionat del món de trial sota sostre. Serà...

Nou espai d’esbarjo per a gossos, al carrer de la Mercè de Montbui

L’Ajuntament de Santa Margarida de Montbui ha habilitat recentment un nou espai per a l’esbarjo dels gossos. Aquest espai es troba al lateral del...

Últimes notícies