Un mal últim període provoca la derrota del Monbus Igualada a Salou
U

18 de desembre de 2018

El partit davant el C.B. Salou era una oportunitat pel Monbus Igualada per recuperar sensacions i el regust de la victòria. Però el partit no seria fàcil davant un dels equips nouvinguts a la categoria que està desplegant un molt bon nivell.

Amb una molt bona setmana d’entrenaments els igualadins creien en la victòria però sempre tocant de peus a terra i sabent que havien d’estar tots units i anar tots a una per sumar. El Pavelló Centre de Salou mostrava una molt bona entrada el dia de la presentació i l’ambient festiu que feia el partit més complicat.

El partit començava amb un parcial de 7-0 local, però els igualadins contestaven ràpidament amb un 0-7 i tornaven a posar el marcador en taules. El Monbus C.B. Igualada després del parcial a favor per recuperar la diferència es mostrava molt seriós i ficat en el partit que mantenia la igualtat fins al final del primer quart el qual s’arribava amb un marcador de 23-21.

Foto arxiu

Els de L’Anoia començaven el segon quart amb la mateixa tònica que acabava el primer, amb el partit controlat i caràcter guanyador seguia treballant per aconseguir obrir una escletxa al marcador i ho aconseguia amb un parcial de 0-8 només començar per posar-se per davant i ampliar l’avantatge al marcador fins al 28-37. La bona defensa igualadina i el rebot defensiu que tenien totalment controlat els donava opcions als igualadins de fer cistelles de contraatac i s’arribava al descans amb el marcador 39-45.

El tercer quart s’havia de seguir sumant des del darrere, aquesta havia sigut la clau a la primera part només concedint un rebot ofensiu al rival. La defensa sòlida i no donar segones opcions al rival marcaria la diferència. L’inici del quart posava a l’Igualada una vegada més amb nou punts de diferència, però les pèrdues de pilota feien que els locals amb un parcial de 8-0 tornessin a ajustar el marcador 51-52. La falta d’encert des de la línia de tirs lliures tampoc ajudava i s’arribava a l’últim quart amb 56-59.

L’Igualada, que havia treballat el partit de forma excel·lent durant tot el partit, no volia deixar escapar la victòria i arrencava l’últim quart amb màxima igualtat al marcador. Llavors els locals van apujar la intensitat i es van fer amb el rebot ofensiu que fins aquell moment havia estat totalment controlat per la defensa, i això generava segones opcions i el Salou s’avançava al marcador 68-66. Des de l’agressivitat ofensiva aconseguien pujar el nivell defensiu provocant males decisions en atac dels igualadins, amb aquest canvi en el ritme de joc un parcial de 13-0 posava els locals amb un clar 75-66 que ja s’arrossegaria fins al final. El resultat al final del partit va ser de 83-73.

Aquesta setmana ja no hi haurà jornada i fins el 12 de gener que es disputarà el partit davant el C.B. Martorell a les 17:45 al Pavelló de Les Comes.

Fitxa tècnica

Monbus C.B. Igualada: Miki Stobart (4), Sergi Carrión (15), Miquel Benito (9), Edu Burgès (6), Jordi Torres (7), Carles Fons (2), Jaume Torres (8), Pau Camí (7), Edu Tejero (8), Roger Pérez (7).