8.2 C
Igualada
Dissabte, 2 desembre 2023

Un article de

S’estrena el vial que connecta el nucli de La Torre de Claramunt amb el Xaró
S

Publicitat

La Torre de Claramunt estrena aquests dies el que s’ha anomenat el Camí de Sitges, un vial per a vianants al costat de la carretera que connecta el nucli urbà amb la urbanització del Xaró que a la vegada enllaça amb el camí vell que porta a la urbanització del Camaró i que en el futur enllaçarà amb el jaciment on radiquen les sitges ibèriques.

És una obra d’import total de 47.451€ més 4.933€ de costos d’expropiació del terreny i que majoritàriament estan subvencionats per la Diputació de Barcelona amb 49.949€.

Per tal de dur a terme els treballs, s’han hagut de fer una explanació del terreny al costat de la carretera, amb uns camps privats que s’han hagut d’expropiar, i així crear una passarel·la d’uns tres metres d’amplada. A continuació es va instal·lar una base ferma per a la seva prolongació en el temps i unes viones de protecció per a la seguretat dels vianants i ciclistes. Finalment, s’han instal·lat uns punts de llum.

L’objectiu era la connexió amb garanties de seguretat per a vianants i ciclistes donant valor al bé patrimonial existent en aquest lloc, fins aleshores, de difícil accés per la carretera BV-2133.

Compartir
Publicitat
Més notícies:

L’enquesta

el + llegit

Més notícies