Primera derrota a la lliga de l’Events CB Igualada
P

11 d'octubre de 2022

EVENTS CB IGUALADA 43
TGN BÀSQUET 60

Tercer partit de lliga de l’Events CB Igualada contra el TGN Bàsquet, en què l’equip volia mantenir-se invicte en el campionat

Un primer període estava marcat per la intensitat defensiva de les locals, acompanyada però d’una manca d’encert. EL joc interior de les jugadores de Tarragona era fort, però les igualadines van aconseguir anul·lar-lo eficaçment. El període s’acabava amb un 6-8 al marcador.

En el segon quart les igualadines van agafar confiança en atac i gràcies a l’encert des de la línia de 3 van posar-se per davant en el marcador. Tot i això, en aquest quart es va constatar que seria un partit de lluita fins al final, ja que cada vegada que un dels dos equips s’escapava en el marcador un bon parcial l’igualava. S’arribava a la mitja part amb un marcador de 19-23, amb tot obert.

En el tercer període les jugadores de Xiki Almendro els costava molt més anotar, mentre que les de Tarragona van començar a fer-ho amb facilitat. Aquest desgast, marcat per la defensa molt dura del Tarragona, va castigar a les igualadines que perdien el quart i entraven al període final 32 a 42 al marcador.

En el darrer període les jugadores de l’Events Igualada van pujar la intensitat defensiva i a través de grans accions individuals en atac es van posar a quatre punts, a falta de 5 minuts per acabar el partit. A partir d’aquí, un intercanvi de cistelles i de triples va acabar decantant la balança per a les visitants, que es posen per davant en la classificació.

El pròxim partit serà el proper dissabte a les 6 de la tarda al Prat.