19.5 C
Igualada
Diumenge, 1 octubre 2023

Poble Actiu presenta un programa electoral “concret i realista”

Un article de

Poble Actiu presenta un programa electoral “concret i realista”
P

“El programa electoral és un contracte entre la nostra candidatura i Igualada. Un compromís a dur a terme aquestes més de 100 mesures si els igualadins voten el proper dia 26 per que estiguem al govern”. Així s’ha expressat l’economista Toni Olivé, número 4 de la candidatura de Poble Actiu, en la roda de premsa de presentació del seu programa electoral. “És un programa de govern, concret i realista, compromès en millorar Igualada. Però si ens toca estar a l’oposició, com no pot ser d’altra manera, treballarem per tirar endavant igualment el màxim de propostes que puguem”, ha afegit.

Albert Mateu, actual regidor per la CUP i número 6 a la llista, ha donat una visió general del programa. Són “més de 100 mesures dividides en 15 àmbits” entre les quals “la majoria són d’aplicació immediata, preparades per governar, realitzables en el curt termini” mentre que d’altres assegura que “tenen la mirada llarga que cal també incorporar en un projecte de ciutat ambiciós i transformador com el nostre”. Mateu ha remarcat “els valors populars, republicans, feministes i ecologistes” de la candidatura, i ha recordat que el contingut “és fruit de moltíssimes trobades amb persones i entitats i, també, dels actes temàtics públics realitzats les darreres setmanes dels que estem molt satisfets.”

El número 3 de Poble Actiu, Pau Ortínez, ha desgranat en últim lloc algunes de les propostes més destacades: “municipalitzar el servei d’aigua; una finestreta única per a serveis socials; abordar la problemàtica d’habitatge; atenció especial a les dones majors de 45 anys a l’atur; taxa d’escombraries segons generació; renovació del POUM… i fins a 12 destacats d’un programa que, ha assenyalat, “tothom qui vulgui pot consultar des d’avui mateix al web de www.pobleactiu.cat/programa.”

David Fernàndez serà dijous amb Poble Actiu a Igualada
D’altra banda, Poble Actiu ha avançat també que celebrarà un acte de tancament de campanya el proper dijous 23 de maig a les 7 de la tarda a la nau central de l’Antic Escorxador. L’acte comptarà amb parlaments de membres de la candidatura i també de l’exdiputat i periodista David Fernàndez, que serà a Igualada per donar suport a Poble Actiu cara les eleccions de diumenge. Abans de tancar campanya, però, per diumenge 19 han organitzat un acte al Museu Comarcal a les 18.30h en què es presentaran les 6 candidatures anoienques que sumen per la CUP, totes elles encapçalades per dones.

Compartir
Més notícies:

L’enquesta

Més notícies

el + llegit

Piulades

#Editorial | 🏨 Més estudis… i més lloguer 👉https://ow.ly/JNpJ50PR0Ph

✍️"L’escassedat d’oferta i l’altíssima demanda comporta, lògicament, preus desmesurats."

🎓L’ @ajigualada i la @UdL_info, en converses per a nous estudis universitaris de #Medicina, #Dret i #Psicologia 👉https://ow.ly/cXWt50PR1tP

Tot plegat permetria arribar a la xifra de 1.500 estudiants universitaris a mitjà termini, al voltant del 2030