Junts per Igualada proposa reformar l’interior del Mercat de la Masuca

106

Junts per Igualada han explicat aquest 14 de maig les claus del seu programa electoral en el vessant de la Dinamització Econòmica. Una de les principals apostes que proposa Castells és la renovació integral del mercat municipal de La Masuca. Un cop s’ha enllestit la reforma de la seva plaça exterior, la prioritat de Junts per Igualada passa per abordar la reforma interior. La voluntat segons el candidat de Junts per Igualada és “fer un mercat modern i adaptat als nous usos i preferències de la clientela, però fidel al seu esperit de mercat referent en el producte i el tracte de proximitat”. Per això “consensuarem, de manera conjunta amb aquells que hi treballen a diari, els paradistes i botiguers, però també segons les preferències de la ciutadania, quin ha de ser el millor model per fer modern i molt atractiu”. Des de la candidatura de Castells es vol fer un mercat “més lluminós, amb passadissos i parades més amplis, una imatge actual i un major protagonisme dels espais de degustació i restauració, podrien ser alguns dels aspectes que definissin el mercat de La Masuca del segle XXI, una instal·lació que rep mig milió de clients cada any, que ens fa sentir privilegiats i que volem convertir en una referència i en un model d’èxit en el panorama actual”.

Des de Junts per Igualada també s’ha reiterat el “ferm compromís amb la indústria i els sectors productius, que són els principals tractors de l’economia d’Igualada i la garantia de serveis i benestars per les persones”. Així, a banda de seguir apostant per sectors com la pell de qualitat, el tèxtil i el punt, el metall o el disseny entre d’altres, Castells avança “una forta aposta pel turisme sostenible i de qualitat com a motor econòmic i creador d’oportunitats per a la ciutat i la comarca; acompanyant als emprenedors i als empresaris, desenvolupant una marca potent per al territori i convertint l’edifici de Cal Maco en l’oficina de turisme de referència a la comarca i en un nou alberg de pelegrins del Camí de Sant Jaume i del Camí de Sant Ignasi”.

Marc Castells assegurava, per acabar, que “Igualada té tots els elements per a seguir creixent, enfortint els seus sectors d’activitat i generant riquesa, i la de Junts per Igualada és la proposta que més creu en les possibilitats de la ciutat i aquella que hi apostarà amb més força i de manera més decidida”.