Les blaves no troben la seva millor versió

7 d'octubre de 2019

CF IGUALADA 0
BALEARS FC 1

Les igualadines cauen per la mínima a casa i perden el primer partit de lliga de la temporada.

Les blaves es trobaven amb la possibilitat d’escalar fins a la part més alta de classificació si aconseguien sumar els tres punts contra l’equip balear. Els primers minuts van ser molt poc controlats. Les visitants buscaven incomodar la sortida de pilota de les jugadores de l’Igualada, que no podien desenvolupar el seu joc habitual. Això provocava que els dos equips tinguessin tímides ocasions.

Amb aquest panorama, al minut 32, després d’una pèrdua en sortida de pilota, les visitants s’avançaven. El matx es complicava i l’equip havia de reaccionar. S’arribava al descans amb derrota per la mínima.

A la segona meitat, el conjunt blau va reaccionar i va començar a jugar de la manera que ha demostrat ens els partits anteriors, generant arribades que, malauradament no acabaven en gol. Així doncs, amb el 0-1 per les balears s’arribava al final del partit.

La setmana vinent, l’equip torna a jugar a Les comes, davant el FC Sant Pere Pescador, a les 11:30.