L’Ajuntament demana més freqüència de bus entre Igualada i Vilafranca
L

9 de maig de 2022

L’Ajuntament d’Igualada ha demanat a la Generalitat que augmenti l’oferta de transport públic de viatgers per carretera amb Vilafranca del Penedès, després que hagi entrat ja en servi un increment notable des de la capital de l’Anoia amb Manresa.

Durant la presentació de l’augment de freqüència de viatges entre Igualada i la capital del Bages, l’alcalde Marc Castells ha agraït al govern català la mesura, al mateix temps que ha recalcat que “el proper curs augmentarà en 40 places el grau d’Infermeria al campus d’Igualada, passant a 90 alumnes de primer curs, i això ens fa pensar que aniria molt bé disposar de més transport amb el Penedès”.

La directora general de Transports i Mobilitat de la Generalitat, Mercè Rius, ha explicat que “els nous busos del servei de Masats tenen molt en compte els horaris dels alumnes universitaris, però són oberts a totes les persones, amb tres parades que es faran segons la demanda dels usuaris a través del portal clic.cat o per telèfon, a Salelles, Maians i Castellfollit del Boix. El nostre objectiu és descarbonitzar el transport públic”, ha dit.

D’aquesta manera, la comunicació amb transport públic entre Anoia i Bages passa de tenir un sol servei l’any 2019, a set serveis d’anada i el mateix nombre de tornada, cada dia laborable.

Comparteix l'article:

Deixa un comentari

L'Enquesta

Creus necessari un canvi en el govern de la Generalitat?