7.5 C
Igualada
Dissabte, 2 desembre 2023

Un article de

La 20a edició de l’Automercat es tanca amb 80 cotxes venuts
L

Publicitat

La 20 edició de la Fira de vehicles d’ocasió Automercat, organitzada per Fira d’Igualada, ha deixat un molt bon balanç pel que fa l’assistència de públic, amb una xifra de visitants pròpia d’abans de la pandèmia, procedents de diverses comarques d’arreu del país i especialment de la Catalunya Central.

Pel que fa a la xifra de cotxes venuts, dels 300 cotxes exposats s’han venut un total de 80 vehicles durant els dos dies que ha durat el certamen. Per gentilesa dels concessionaris es van sortejar 3.000 euros en premis al moment de tancar la fira, diumenge al vespre. Els guanyadors havien adquirit vehicles als concessionaris Maas Exclusivas Pont S.A.U, Servisimó SL i Anoia Motor SA.

Fira d’Igualada fa un molt bon balanç d’Automercat, que ha permès recuperar la normalitat pre-pandèmica i agraeix la bona resposta de visitants. Els concessionaris expositors també s’han mostrat molt satisfets de les vendes assolides.

Durant tot el cap de setmana, 14 concessionaris han exposat en més de 7.000 metres quadrats a l’aire lliure, al barri de les Comes, una atractiva oferta de vehicles seminous i d’ocasió de les principals marques del sector de l’automoció, amb una àmplia gamma de preus i models, garantits i en perfecte estat.

Compartir
Publicitat
Més notícies:

L’enquesta

el + llegit

Més notícies