L’Ajuntament, “decebut” perquè el TSJC dona la raó a Monbus sobre la qualitat del servei

151

L’Ajuntament d’Igualada s’ha mostrat “decebut” per una recent decisió del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) que ha aturat un expedient de caducitat del contracte interposat per la Generalitat de Catalunya el novembre de 2017, que pretenia retirar la concessió a aquesta polèmica empresa per les constants queixes pel seu mal servei.

El contracte inclou una clàusula segons la qual, si es produeixen 6 faltes greus expedientades, es pot iniciar un expedient de caducitat. La Generalitat en va presentar 10, però el TSJC ha decidit guardar en un calaix l’expedient perquè considera que de greus, només n’hi ha 4. D’aquesta manera, dona la raó a les al·legacions presentades pels advocats de l’empresa Monbus, que gestiona La Hispano Igualadina, sobre la qualitat del servei d’aquesta empresa, especialment entre Igualada i Barcelona. Monbus, doncs, podrà continuar oferint el trajecte entre les dues ciutats fins el 2028, que és quan oficialment s’acaba el contracte de concessió.

“No ens rendirem”
Dimecres, l’alcalde Marc Castells deia als periodistes que “no podem estar més que decebuts pel resultat d’aquesta sentència, perquè nosaltres hem posat tots els instruments al nostre abast per a que el servei funcioni bé. En qualsevol cas, no ens rendirem i serem combatius respecte la mala gestió”.