L’Ajuntament de Vilanova del Camí denuncia actes vandàlics nocturns a les piscines Can Titó

246

L’Ajuntament de Vilanova del Camí denuncia actes vandàlics nocturns a les piscines Can Titó. La nit del 30 de juny a l’1 de juliol, un grup de persones van entrar a les instal·lacions i van destrossar una pèrgola valorada en 350 € que després van tirar a la piscina.

Un grup de persones va accedir a la piscina, s’hi van penjar deformant tota l’estructura metàl·lica, i després la van llançar dins l’aigua. Així se la van trobar els operaris de les instal·lacions esportives al matí i van donar parte a la Policia Local de Vilanova del Camí que, des d’aleshores, ha reforçat la vigilància per la zona amb l’objectiu de poder identificar-ne els infractors.

Aquesta no és la primera vegada que la piscina pateix agressions nocturnes. La setmana passada, expliquen des d’Esports, van trobar pesos dins l’aigua amb el perill que això suposa. Si es trenquen les rajoles de la piscina no es poden arreglar fins que s’acabi la temporada i es buida l’aigua del vas, expliquen.

L’alcaldessa de Vilanova, Noemí Trucharte, comenta que “aquestes actituds incíviques i irresponsables acaben costant molts diners al municipi i malmeten les instal·lacions, de les que en gaudim tots”.

Des de l’Ajuntament es creu que aquesta actes vandàlics són obra de grups de joves que entren furtivament a la piscina per banyar-se a la nit però que acaben trencant i fent malbé el material que troben.