El REC.0 també cancel·la l’edició de tardor i espera tornar la primavera del 2021

140

La crisi del coronavirus ha provocat que aquest 2020 no es celebri cap de les dues edicions del REC Experimental Stores. A l’inici de la pandèmia ja es va haver de cancel·lar l’edició de primavera, programada pel mes de maig, i ara s’ha anunciat que tampoc es celebrarà l’edició prevista pel novembre.

L’equip organitzador de l’esdeveniment ha explicat que “després de donar-hi moltes voltes i valorar diferents opcions, hem decidit suspendre l’edició del novembre del Rec.0 i passar l’esdeveniment a la primavera del 2021”. Argumenten que “la situació que es pot generar de cara a la tardor ens obliga a ser el màxim de prudents i responsables i, per tant, ens retrobarem l’any que ve al barri del Rec d’Igualada amb més ganes que mai”.

El Rec.0 Experimental Stores va néixer el novembre de l’any 2009 de la mà d’un grup de sis persones que volien donar a conèixer el barri del Rec i vincular-lo amb la creativitat del món de la moda. Després de diverses edicions, el Rec.0 s’ha convertit en un esdeveniment de moda, patrimoni i cultura de referència a Catalunya que s’organitza dues vegades l’any.