La UEA organitza la primera trobada d’autònoms de la comarca
L

28 de febrer de 2024

Els autònoms són un col·lectiu amb un pes específic important al territori que crea riquesa i genera ocupació i que per tant té un paper clau en la dinamització econòmica de la nostra comarca, ja que l’Anoia compta amb 8.000 autònoms segons les dades més recents d’IDESCAT.

De fet, a través de la comissió creada recentment per la Unió Empresarial -per donar encara un millor servei als seus associats i a tots els autònoms professionals que vulguin formar part de l’entitat- aquesta nova comissió s’ha marcat diversos eixos a treballar per tal de donar el màxim suport als autònoms; treballar per fer créixer la comunitat i ser un col·lectiu més fort i representatiu, ja sigui realitzant activitats per a ells per donar-los més visibilitat i crear escenaris que els permeti generar sinergies per col·laborar i créixer. En aquest sentit, des de la Unió Empresarial de l’Anoia es vol donar veu als autònoms i crear un punt de trobada del sector a la comarca, on les persones que en formin part puguin intercanviar experiències, fer xarxa, expressar propostes, fer un front comú per defensar els seus interessos i crear projectes conjunts, tot sota el paraigua i suport de l’entitat empresarial.

En aquest sentit, per tal d’exposar tots els punts i accions que durà a terme la comissió d’Autònoms de l’Anoia, la UEA organitza una sessió informativa que finalitzarà amb una trobada d’autònoms-networking que tindrà lloc el dia dijous 29 de febrer de 2024 a la seu de la Unió Empresarial de l’Anoia (Ctra. De Manresa, 131 d’Igualada), en horari de 15h a 17h.

L’objectiu d’aquesta trobada “Connectant autònoms” és ser un espai perquè els autònoms professionals puguin donar-se a conèixer amb d’altres i generar relacions de negoci i professionals. Les inscripcions estan obertes a www.uea.cat L’acte és gratuït i està obert tant a socis com no socis de la UEA. Les persones interessades a assistir-hi, si ho desitgen, poden portar targetes de visita per facilitar el networking i així poder detallar els serveis que s’ofereixen.

Comparteix l'article:

Deixa un comentari

L'Enquesta

Llegeixes els llibres que et regalen per Sant Jordi?

Ja no s'accepten vots en aquesta enquesta