La comissió de joves d’Òdena ja està en marxa

27

L’any passat es va constituir una comissió de joves en el marc del Pla Local de Joventut d’Òdena. Ara, el grup de joves que es va formar, ja ha començat a treballar per a participar, col·laborar i incidir en les diferents activitats i/o decisions que l’Ajuntament ha de prendre i que tenen a veure amb temes relacionats amb la joventut.

El grup està format per onze nois i noies d’entre 16 i 23 anys. La comissió treballa propostes pròpies i recull també les propostes d’altres joves i, en aquest sentit, fa una crida a la participació al jovent de tot el municipi.

L’objectiu de l’Ajuntament amb la creació d’aquesta comissió era conèixer les necessitats d’aquest col·lectiu i fer-los partícips de les accions que els afecten directament, com per exemple recollir propostes per a la Festa Major, la Setmana de la Joventut, noves activitats i serveis…

La regidora de joventut, Vanessa Massons, agraeix la tasca d’aquest grup de joves i els encoratja a “seguir participant”. Massons afirma que “els joves tenen l’oportunitat d’incidir en el procés de presa de decisions d’aspectes que afecten les seves vides i que ho han d’aprofitar”.