Jo Jet i Maria Ribot també seran al Festivals Alta Segarra

20

En la seva quarta edició, els Festivals Alta Segarra comptaran amb un espectacle captivador. La nit del 12 de juliol, Jo Jet i Maria Ribot presentaran una manera única de viure el seu darrer treball discogràfic, Lliure o Descansar amb una nova proposta escènica en la qual s’acompanyen d’un cor de set persones.

Berta Planes, Anna Rovira, Laura Muñoz, Pau Lafoz, Ruth Garcia, Joel Díaz i Ricard Cots són els músics, coristes i cantants que acompanyaran el duet manresà en aquest format. El projecte compta amb els arranjaments de Magalí Sare, cantant i compositora de jazz, membre de Quartet Mèlt, Eduard Gener, cantautor i productor de soul i Ricard Cots, arreglista, membre del cor i estudiant de pedagogia a l’ESMUC. Martí Torras, director escènic de teatre (Rhum, El Testament de Maria) i música (The Mamzelles, La Pegatina, Els Catarres) s’ha encarregat de la direcció escènica.

Per a aquest espectacle, Jo Jet i Maria Ribot amb el Cor selecciona alguns dels treballs que formen part del seu darrer disc i el presenta en un format diferent, una proposta genuïna, arrelada en la identitat dels cantautors a través del treball de la veu i de la simplicitat dels elements.

Lliure o Descansar és el segon disc de Jo Jet i Maria Ribot amb el què han fet més de setanta concerts. Un projecte marcat per col·laboracions artístiques de diferent caire – des de la gravació al Konvent de Cal Rosal, la col·laboració del cantautor Roger Mas i l’actriu Elisabet Casanovas, la producció de Jordi Casadesús de La Iaia – i la bona acollida per programadors i públic d’arreu del territori.

Quarta edició amb grans artistes confirmats
A banda d’aquest espectacle, ja han confirmat la seva presència, per a la quarta edició dels Festivals Alta Segarra, el quintet barceloní Mishima, el cantautor Guillem Roma, que estarà acompanyat per Alessio Arena, i la nova proposta d’Anna Roig amb Àlex Cassanyes Big Band Project.

Els concerts tindran lloc entre el 12 i el 27 de juliol en tres poblacions diferents de l’Alta Segarra que encara són una incògnita.