15.4 C
Igualada
Dissabte, octubre 24, 2020

“Formidable” de Charlie Mag, un matí màgic al Teatre Municipal l’Ateneu

La màgia enceta els espectacles del mes de novembre al Teatre Municipal l’Ateneu. Charlie Mag posa en escena Formidable el proper diumenge dia 13 de novembre, a ¼ d’1 del migdia. Les entrades són a 6 €, i a 5 € per als socis de Xarxa. Es poden comprar en línia a www.teatremunicipalateneu.cat sense recàrrec, i el diumenge des d’una hora abans de l’inici de l’espectacle a la taquilla del passatge d’en Vives.

Formidable
Charlie Mag ens porta un espectacle de màgia i grans il·lusions adreçat a tota la família. La màgia, les emocions i la il·lusió s’uneixen per despertar els sentiments i per no deixar indiferent a qui decideix entrar al teatre dels somnis. Formidable és més que un espectacle de màgia, és un xou on intervenen diverses arts escèniques i el públic participa de forma activa.

Entrar al teatre de la màgia és tancar les portes de la realitat i obrir els ulls per viure un somni: és veure coses formidables. Objectes i persones que apareixen i desapareixen, cartes que volen… Veniu a submergir-vos en un univers ple d’il·lusions i sorpreses.

Un il·lusionista jove
Charlie Mag va néixer a Barcelona el 1986 i va començar la seva trajectòria professional i artística a principis del 2004, durant dues temporades consecutives, al Teatre Llantiol de Barcelona on es combinava la màgia i el mim.

El 2007 crea l’espectacle Veure per creure! Es tracta d’un projecte ambiciós, amb el qual obre nous camins incorporant, no només màgia general i grans il·lusions, sinó també diverses disciplines artístiques. El 2009 estrena el seu muntatge Més enllà de la màgia, on aposta per un canvi radical en la seva imatge, l’escenografia, el vestuari i la posada en escena. Per la gran acceptació obtinguda, la companyia va rebre el Premi del Públic al Millor Espectacle 2008-09, del Grup Xarxa de Palau Solità i Plegamans.

Posteriorment finalitza els seus estudis professionals com a actor al Col.legi del teatre de Barcelona i a l’escola d’Arts escèniques El Timbal, fundada pel gran mim capelladí i fundador d’Els Joglars, Anton Font. S’especialitza, a la vegada, en el Coaching, la Intel·ligència Emocional, la PNL i la Teràpia Gestalt.

L’any 2010 estrena a la Mostra d’Igualada, Moments màgics. Un espectacle de mitjà format que li ha obert les portes al mercat català. Paral·lelament a això, Charlie Mag s’especialitza en un acte d’exhibició de coloms i manipulació, una de les disciplines més difícils dins de la màgia, amb el qual s’ha obert mercat nacional i a l’estranger.

Des del seu triomf al Congrés Màgic Nacional el 2010, aquest jove artista no ha deixat de tenir nombrosos èxits. El 2011 fou nomenat campió d’Europa en Màgia General a la FISM (Fédératon Internationale des Sociétés Màgiques), el Campionat d’Europa de la Màgia a Blackpool (Anglaterra). L’any 2012 presenta el seu número al Campionat Mundial de Màgia FISM a Anglaterra, i és contractat per prestigioses televisions i congressos màgics d’arreu d’Europa. L’any 2013, la televisió francesa el guardona amb un dels premis més prestigiosos: el Mandrake d’Or. L’any 2017 és contractat per la gira màgica mundial més gran de tots els temps: The Illusionists Show.

La seva presència escènica, energia, posada en escena i la seva màgia més visual, li han permès estar contractat en prestigioses gales i congressos màgics arreu d’Europa on ha estat guardonat amb diversos premis. És considerat com un dels il·lusionistes actuals més joves i amb més talent i projecció internacional.

 

Compartir

Més notícies

Últimes notícies

Veïns de Calaf reclamen una solució al tema de l’aigua, ja

Els veïns de Calaf comencen a estar ja cansats dels problemes endèmics amb l’aigua del municipi, que cada vegada són més recurrents i demanen...

L’Associació Polígon dels Plans torna a la Unió de Polígons de Catalunya

L’Associació Polígons dels Plans ha tornat a formar part de la Unió de Polígons Industrials de Catalunya (UPIC), entitat vinculada a la Cambra de...

La UEA prepara per dimecres el IV Fòrum Empresarial de l’Anoia

La Unió Empresarial de l’Anoia (UEA) reprèn el proper dimecres dia 28 d’octubre, la celebració del IV Fòrum Empresarial de l’Anoia, que havia quedat...

Una sessió particular

Intensa, caòtica i productiva, serien tres adjectius per qualificar la sessió deliberativa sobre els Espais Oberts que va organitzar el Departament de Territori el...

S’ajorna l’estrena europea de l’Igualada Rigat

El Comité Europeu d’hoquei sobre patins ha decidit l’ajornament de dotze partits de les competicions continentals previstos per al pròxim novembre 7, “atenent la situació...
Compartir