19.5 C
Igualada
Diumenge, 1 octubre 2023

El Rec.0 convoca un concurs per trobar la millor moda sostenible

Un article de

El Rec.0 convoca un concurs per trobar la millor moda sostenible
E

080 Barcelona Fashion i el REC.0 convoquen un concurs per trobar les millors propostes de moda de proximitat i sostenible en un entorn de marques emergents. El premi consisteix en un espai de comercialització i promoció al nou espai 080 Barcelona Fashion de moda sostenible al REC.0. Quatre marques podran guanyar el premi.

L’objectiu és promoure el talent creatiu en un marc de sostenibilitat, per això es compta amb un jurat especialitzat format per Txell Miras, dissenyadora de moda; Mar Rocabert, periodista d’El País; Clara Mallart, responsable de l’àrea de sostenibilitat i economia circular del Clúster català de la moda (Modacc); Fran Casado, dissenyador i professor de l’escola de disseny BAU; Marta Coca, directora del 080 Barcelona Fashion; i Marina Iglesias, cofundadora de Recstores, que seran els encarregats d’escollir els quatre guanyadors.

Es tindran en compte criteris com la sostenibilitat i circularitat, la producció local, la responsabilitat en l’entorn social, econòmic i territorial i la perspectiva de gènere. La convocatòria ha començat el 24 de març i estarà oberta fins el 19 d’abril. Els quatre guanyadors es donaran a conèixer a finals d’abril. Tota la informació per a participar-hi es pot trobar al web www.rec0.com/concurs-rec-0-080-barcelona-fashion-6a-edicio.

El Rec més eclèctic torna després de dos anys d’aturada
El festival Rec.0 tornarà a celebrar-se de l’11 al 14 de maig al barri del Rec d’Igualada després de dos anys d’aturada degut a la situació generada per la pandèmia. El format de les botigues efímeres tornen però amb nou contingut, una proposta eclèctica amb la presència de dissenyadores i dissenyadors independents, grans marques i moda sostenible amb noves fórmules experimentals. Rec.0 vol ser el punt de trobada de tots. En un circuit format per 50 pop-up stores, el visitant anirà descobrint uns espais romàntics amb propostes de moda molt diverses, unes fàbriques que habitualment estan buides i que dos cops l’any, amb la celebració del Rec, tornen a omplir-se de vida.

A més, Rec.0 oferirà una programació de concerts, tots gratuïts, i una oferta gastronòmica que completarà un festival que adoptarà totes les mesures sanitàries per esdevenir totalment segur.  Més de 80 marques i dissenyadors que en breu s’anunciaran i que formaran part de la gran oferta efímera de la moda que és el Rec.0.

Rec.0 va néixer l’any 2009 a Igualada per donar a conèixer el barri del Rec, un enorme espai urbà amb un patrimoni arquitectònic industrial únic que es veia amenaçat pels plans urbanístics d’aleshores. Després de 10 anys, Rec.0 s’ha consolidat com un festival de moda de referència on gairebé 80 marques de moda de tot tipus s’instal·len durant quatre dies en un entorn únic com són els locals de les velles fàbriques del barri industrial.

Compartir
Més notícies:

L’enquesta

Més notícies

el + llegit

Piulades

#Editorial | 🏨 Més estudis… i més lloguer 👉https://ow.ly/JNpJ50PR0Ph

✍️"L’escassedat d’oferta i l’altíssima demanda comporta, lògicament, preus desmesurats."

🎓L’ @ajigualada i la @UdL_info, en converses per a nous estudis universitaris de #Medicina, #Dret i #Psicologia 👉https://ow.ly/cXWt50PR1tP

Tot plegat permetria arribar a la xifra de 1.500 estudiants universitaris a mitjà termini, al voltant del 2030