19.5 C
Igualada
Diumenge, 1 octubre 2023

El parc del sector PMUr3 de Vilanova obre les portes al públic

Un article de

El parc del sector PMUr3 de Vilanova obre les portes al públic
E

El parc del sector PMUr3 obrirà les seves portes al públic aquest divendres, 29 de gener. Malgrat que encara queden detalls de l’obra pendents, com la col·locació de xarxes i les taules de pícnic, l’Ajuntament ha decidit obrir-lo a la ciutadania per al seu gaudi.

Aquesta setmana també ha quedat resolt el problema de l’enllumenat amb l’empresa subministradora, així doncs, el parc ja disposa de la il·luminació pertinent. Des de l’Ajuntament asseguren que “a mesura que vagin arribant els elements que falten s’aniran col·locant”.

L’accés al parc es podrà fer des de les 8 h fins a les 20 h, per tres portes diferents: des del carrer Verge de Montserrat que dóna accés al parc des del circuit de salut, i des del carrer Roger de Flor que ofereix dues entrades més, una des de les escales i l’altra des de la part superior del parc.

Des de l’Ajuntament recorden que està totalment prohibida l’entrada al parc de gossos i altres animals de companyia. Així mateix demanen a la població que sigui respectuosa amb el mobiliari urbà i els elements de joc que s’hi han instal·lat.

Compartir
Més notícies:

L’enquesta

Més notícies

el + llegit

Piulades

#Editorial | 🏨 Més estudis… i més lloguer 👉https://ow.ly/JNpJ50PR0Ph

✍️"L’escassedat d’oferta i l’altíssima demanda comporta, lògicament, preus desmesurats."

🎓L’ @ajigualada i la @UdL_info, en converses per a nous estudis universitaris de #Medicina, #Dret i #Psicologia 👉https://ow.ly/cXWt50PR1tP

Tot plegat permetria arribar a la xifra de 1.500 estudiants universitaris a mitjà termini, al voltant del 2030