El Local Social d’Argençola reobre de nou les seves portes
E

Es pretén que l'esapi esdevingui un punt de cohesió social i d’activitat viva, a disposició de tots els argençolencs i argençolenques

argençola local social
7 de març de 2024

Han finalitzat les obres d’arranjament del Local Social d’Argençola, que van iniciar-se el passat mes de desembre. L’Ajuntament d’Argençola ha fet possible aquesta remodelació a través d’una subvenció, que va demanar el consistori anterior, del Programa General d’Inversions de la Diputació de Barcelona (PGI) i el Pla Únic d’Obres i Serveis de Catalunya (PUOSC).

argençola local social

Les obres han consistit en una remodelació interna de la sala, on s’ha pavimentat de nou l’espai, s’ha creat un accés de lavabos per a minusvàlids i persones amb mobilitat reduïda; i s’ha refet l’escenari per tal de mantenir-lo i poder-ne fer ús, així com s’ha canviat el mobiliari de la cuina.

Entre totes les actuacions, s’ha inclòs el treball d’eliminació d’humitats a través de la instal·lació de pladur, s’ha millorat la il·luminació, i s’ha fet una substitució del paviment antic de les escales per un d’antilliscant.

Nou espai disponible per al poble

L’espai es pretén que esdevingui un punt de cohesió social i d’activitat viva, a disposició de tots els argençolencs i argençolenques. Finalitzades les obres d’arranjament, ja es pot sol·licitar el seu lloguer a través de la pàgina web (https://www.argencola.cat/ocupacio/ ) o bé demanant-ho directament a l’Ajuntament.

Comparteix l'article:

Deixa un comentari

L'Enquesta

Llegeixes els llibres que et regalen per Sant Jordi?

Ja no s'accepten vots en aquesta enquesta