10.1 C
Igualada
Dimarts, 28 novembre 2023

Un article de

El clown coponen JAM actua en un Festival Internacional a Mèxic
E

Publicitat
El clown JAM va ser la setmana passada a Mèxic per participar amb la seva obra ‘El Mêtre’ al Festival Internacional de Santa Lucía, a la ciutat de Monterrey. Des de dilluns fins divendres, JAM va actuar a cinc indrets diferents de la ciutat i rodalia, a la regió de Nuevo León.
En els tres primers dies d’actuació, JAM va actuar per a audiències d’entre 500 i 600 persones, despertant autèntiques passions entre els assistents.
Les funcions es van fer en llocs als municipis limítrofs de Pesquería, Montemorelos i Marín, així com també al Centro Comunitario San Bernabé del mateix Monterrey i al Centro Comunitario Monte Kristal de Juárez.
Les actuacions van coincidir amb la celebració a Mèxic del Día de Muertos, fet que va permtre a la companyia de gaudir d’una de les tradicions més sentides del país.
Al festival, que enguany celebra el seu 15è. aniversari, hi participen artistes d’arreu del món, des d’Israel fins a Xile, el Canadà i la Índia. Va començar a mitjan setembre i s’acabarà just aquest diumenge, dia 6.
Amb ‘El Mêtre’, JAM ha actuat arreu del món, havent-lo representat en més de 700 ocasions. Abans de la pandèmia, les actuacions a l’estranger eren una constant en el seu dia a dia, però el març de 2020 tots els mercats internacionals es van tancar de cop per als artistes. Ara, dos anys després del confinament, JAM està recuperant l’agenda internacional.
El 2019, de fet, amb ‘El Mêtre’ va guanyar el premi al millor espectacle del festival Poeti Invasion Contest de Sibiu (Romania), i el 2015 va ser finalista al festival Gauklerfest de Koblenz (Alemanya).
Compartir
Publicitat
Més notícies:

L’enquesta

el + llegit

Més notícies