D

8 de setembre de 2021

CB IGUALADA 112
CB ESPAREGUERRA 111

El Monbus CB Igualada disputava el passat dissabte 4 de setembre la 1a jornada de la temporada a lliga catalana. Els igualadins s’enfrontaven al TENEA – C.B. Esparreguera en el seu primer partit.

El matx començava igualat, els anoiencs amb un gran parcial als primers 5 minuts situaven el 10 a 3 al marcador. Abans d’acabar el primer quart el conjunt del Baix Llobregat va aconseguir empatar el marcador i arribar al final del primer període amb un marcador de 17-17.

El segon quart seria de domini verd i negre. En ells primers 4 minuts d’aquest, feien un parcial de 0 a 10 i aconseguien marxar a la mitja part amb un 30 – 44.

El tercer període seria igualat en el marcador però no en el joc, els primers 5 minuts pels visitants, aconseguint un avantatge que arribava als 24 punts, i els segons 5 minuts els locals aconseguien retallar 10 punts aquest avantatge. De tal manera que el tercer període acabava amb la mateixa diferència que al començar-lo, -14 pels igualadins (52-66).

En l’últim quart l’equip local va augmentar tant la intensitat en defensa com en atac i van aconseguir igualar al partit a falta de poc temps amb el final 80-80.
Després de tres pròrrogues molt igualades, amb molta intensitat i els jugadors dels dos equips al límit físicament, l’equip igualadí va aconseguir endur-se el partit amb un marcador de 112 – 111.

Creus que amb la nova normativa de lloguers s'abaixaran notablement els preus de la Conca?