Diego Paqué reflexiona sobre els records i el descobriment en l’espectacle “Entre Jazmines y Rosas” al Mont-Àgora

126

_entre-jazmines-y-rosas-0677-veuanoia-montagoraL’equip artístic, dirigit pel músicoautor Diego Paqué, presenta aquesta creació genuïna, intensa i plena de matisos.

Les creacions musicals i pictòriques s’amalgamen amb les projeccions visuals, on els intèrprets no només s’entrellacen i surten del seu espai expressiu, sinó que a més investiguen els límits per contactar de forma propera amb l’espectador.

La inquietud, l’aprendre altres llenguatges, on l’harmonia aconsegueixi un plànol palpable, fan que l’autor Diego Paqué s’entrellaci amb artistes i intèrprets en un discurs emotiu i passional.

“Entre Jazmines y Rosas”

_entre-jazmines-y-rosas-0659-veuanoia-montbuiEntre “Entre Jazmines y Rosas” ofereix una mirada específica: la necessitat de conèixer-nos, mostrar-nos i realitzar els nostres propòsits. Ens aventura de records i vivències, on la destresa artística mostra la seva utilitat vital.

Predomina per damunt del propi espai teatral, un discurs literari, pictòric i musical, enfilat pel musicoautor. Els personatges reflecteixen inspiracions afins que els aboquen a desplaçar-se dels seus espais habituals, reflex de l’ambigüitat de l’ésser segons les seves necessitats, actes, vivències o plaers.

Latiovisual Cultura

Latiovisual Cultura és una associació dedicada a la trobada cultural i humana en qualsevol de les seves expressions.

La seva condició interdisciplinària permet definir les seves accions a través de diversos verbs: emocionar, expressar, indagar, experimentar, deduir, descobrir, construir, conèixer, crear, actuar, pensar, reflexionar, transgredir,…

Des de Latiovisual Cultura s’aborden projectes amb la clara intenció d’incidir en processos de desenvolupament i aportació als camps que considerem fonamentals: la cultura, el pensament, l’art i la creació intel·lectual.

Partint de la definició de la Unesco (1982) del que entenem per cultura, aquesta es pot considerar com el “conjunt dels trets distintius, espirituals i materials, intel·lectuals i afectius que caracteritzen una societat o un grup social. Aquesta engloba, a més de les arts i les lletres, les diferents maneres de viure, els drets fonamentals de l’ésser humà, els sistemes de valors, les tradicions i les creences”, així, la companyia ofereix propostes des de diferents disciplines relacionades amb la cultura, i amb la intenció d’activar la sensibilització cap a una perspectiva cultural en les polítiques de desenvolupament.

Horari

ENTRE JAZMINES Y ROSAS de Latiovisual Cultura DIJOUS 15 DE DESEMBRE DE 2016

Durada 57′ | Horari: a les 19:00h | Preu: gratuït Equip