Veciana es va omplir de música per la Marató de TV3

118

concert-gospel-2016-veciana-veuanoiaEl passat diumenge dia 11 de desembre el municipi de Veciana va posar el seu granet de sorra a la Marató de TV3 amb la celebració d’un concert de gospel a l’església de Santa Maria de Segur.

Tot i les baixes temperatures de la tarda més d’un centenar de persones van omplir de gom a gom l’església per sentir les veus del grup Gospel Meeting format per veïns i amics de Veciana que han participat de les classes de gospel organitzades per l’Ajuntament durant la passada tardor així com alumnes del mateix curs realitzat a les localitats de Piera i Castellbisbal. Tots els cantaires, sota la direcció i acompanyament d’Aleix Colom, varen interpretar diversos temes que van fer cantar i aplaudir de valent al públic assistent.

La recaptació obtinguda amb l’entrada a l’acte anirà a parar al fons de la Marató de TV3 que enguany es celebrarà el proper diumenge 18 de desembre i es dedicarà a la investigació de l’ictus i les lesions medul·lars i cerebrals traumàtiques.