Els calafins decideixen encendre els llums de Nadal
E

16 de desembre de 2017

Un total de 322 persones han votat de forma vàlida en aquesta consulta popular. D’aquestes, 193 (59,94%) han votat a favor d’encendre els llums i 129 (40,06%) han votat que no. Del total de vots registrats, 321 s’han fet des d’ internet, a través de l’enquesta online, i només 1 vot s’ha dipositat a la urna habilitada a l’Ajuntament.

Tot i que la majoria ha dit que sí vol encendre els llums durant aquestes festes nadalenques, hi ha hagut diversos matisos per solidaritzar-se amb l’empresonament de Junqueras, Forn, Sànchez i Cuixart. Alguns votants han proposat obrir els llums només en horari comercial o bé en dies assenyalats, com el Nadal o durant la Cavalcada de Reis. D’altres han proposat posar filtres grocs a les llums del poble i molts han demanat posar llaços il·luminats a diferents espais públics.

Per això, l’Ajuntament encendrà l’enllumenat nadalenc aquest dissabte però ha començat a instal·lar  llaços il·luminats als balcons de la plaça Gran i preveu fer altres accions visuals en record dels presos.

Comparteix l'article:

Deixa un comentari

L'Enquesta

Creus necessari un canvi en el govern de la Generalitat?