21.4 C
Igualada
Diumenge, 1 octubre 2023

Arrenca la preinscripció universitària al Campus Igualada-UdL

Un article de

Arrenca la preinscripció universitària al Campus Igualada-UdL
A

La Universitat de Lleida (UdL) obre el període de preinscripció universitària el pròxim 7 de juny. Com a novetats per al proper curs 2022-23, el Campus Universitari Igualada-UdL estrenarà el grau en Enginyeria Informàtica, amb una capacitat de 35 places de nou ingrés, i incrementarà 40 noves places per als estudis d’Infermeria.

En l’àmbit de les enginyeries, el Campus d’Igualada també ofereix el grau en Enginyeria en Organització Industrial i Logística -és l’única universitat catalana on es pot cursar a preu públic–; el grau en Enginyeria Química; i el màster universitari en Enginyeria del Cuir, únic a Europa en la seva especialitat.

Pel que fa a l’àmbit de la salut, la UdL imparteix a Igualada el grau en Infermeria –que el curs vinent oferirà 40 noves places a Igualada, amb un total de 85– i el doble grau en Nutrició Humana i Dietètica i en Fisioteràpia. Aquests estudis es traslladaran properament al nou edifici del Passeig Verdaguer d’Igualada, amb una capacitat per a 500 estudiants.
A més, en l’àmbit d’economia i empresa, el campus igualadí també ofereix el grau en Administració i Direcció d’Empreses (ADE); i el doble grau en Enginyeria en Organització Industrial i Logística i en ADE.

En totes les titulacions, els estudiants faran pràctiques acadèmiques externes en empreses, institucions o entitats, que els facilitarà la inserció laboral. El Campus d’Igualada també ofereix la possibilitat d’obtenir dobles titulacions internacionals amb les universitats Facens de Brasil i Novia UAS de Finlàndia.

Es pot consultar tota la informació sobre l’oferta formativa del Campus Universitari Igualada-UdL a la web campusigualada.udl.cat.

Del 7 de juny a l’1 de juliol es podrà realitzar la preinscripció universitària en línia. Més informació sobre el tràmit a www.udl.cat/ca/serveis/aga/preinscripcio/.

Compartir
Més notícies:

L’enquesta

Més notícies

el + llegit

Piulades

🚲 #IGUALADA El projecte del nou carril bici, presentat a Madrid en un ple de la Federació Espanyola de Municipis 👉https://ow.ly/sn1c50PR0Vu

✍️ "@marccastells ha explicat els projectes d’entorn i vida saludable que ha implementat a Igualada"

🏞️ #AnoiaTurisme aposta per una estratègia comuna de treball del sector 👉https://ow.ly/H2oJ50PR0Gs

#turisme #comarca