Es presenta a Capellades la 1a Festa del Joc i l’Esport

74

Aquest dimarts s’ha presentat la primera festa del joc i l’esport de Capellades que se celebrarà el proper 13 de maig. Aquesta jornada tindrà lloc a les places i carrers de la vila i transformarà aquesta espais en pistes i taulells de joc. Tota aquesta programació va ser presentada ahir davant de les entitats esportives i les Ampes, que també formen part de l’organització i són part activa de totes les activitats que s’hi podran trobar. Aquesta nova iniciativa es porta treballant des de fa uns mesos des de les àrees d’Esports i Educació de l’Ajuntament amb totes aquestes entitats.

L’objectiu d’aquesta diada esportiva, tal i com explica l’Alcalde de Capellades i regidor d’Esports, Aleix Auber, “és exercir tota aquesta pràctica esportiva i de joc fora dels seus espais esportius habituals, accentuant el joc al carrer com a espai de socialització i convivència i, sobretot, mostrant el potencial esportiu i el teixit social que tenim com a vila.”

Totes les activitats han estat pensades per a poder ser exercides per persones de totes les edats, des de l’espai de 0 a 3 anys, fins a espais de mini-hoquei, street-futbol, tennis-taula o jocs tradicionals entre moltes altres activitats, com ara una encarada a la bassa per a majors de 14 anys.

La majoria de propostes han estat proposades per les entitats participants i seran coordinades i gestionades des de les mateixes entitats, amb l’ajuda d’alumnes de l’Institut Molí de la Vila i l’escola Mare del Diví Pastor.

Les activitats començaran a les 10.00h i acabaran a les 14:00h, i estaran repartides per la plaça Catalunya, la plaça Jacint Verdaguer, la placeta de La Lliga, el carrer Abad Muntades, la plaça Àngel Guimerà i el parc de La Bassa. L’organització regalarà una bossa de mà pels primers 250 participants i també repartirà peces de fruita.