Aquest diumenge, el Quartet Mèlt presenta el seu primer disc a Calaf

83

2016_melt2Poques entrades queden per al concert de cloenda de la present temporada de Músiques a Cau d’Orella. Els grans protagonistes, els components del Quartet Mèlt, que seran a Calaf el proper diumenge 29 de maig, a les 18.30 hores, per presentar el seu primer disc, ‘Maletes’.

 

El Quartet Mèlt és un grup vocal jove creat el 2012 i format per quatre cantants procedents de diferents indrets de Catalunya. Guanyadors, amb el suport majoritari del públic, de la tercera edició del programa televisiu d’èxit Oh Happy Day! de TV3 van sorprendre per la seva gran qualitat vocal i posada en escena.

El seu repertori és molt ampli, amb una diversitat d’estils contrastats i rics. Dalt de l’escenari ofereixen una combinació perfecta de virtuosisme i complicitat amb l’espectador. En aquest concert al Casal de Calaf interpretaran els temes més especials del programa televisiu, sense deixar de banda aquelles obres de música antiga per les quals han apostat des dels seus inicis.

El preus de les entrades per als socis del Casal de Calaf és de 12 euros i per als no socis d’14 euros i es poden comprar de manera anticipada al portal entrades.casaldecalaf.cat. Durant els darrers dies s’han posat a la venda entrades per a grups a un preu especial de 8 euros. Es poden adquirir a través del telèfon 651 837 667 fins a tres dies abans del concert.