[Vídeo] Un bàsquet sobre la botzina dona la victòria i el coliderat al Monbus CB Igualada

58

El Monbus CB Igualada venia de perdre a les Comes en l’última jornada vers el Martorell i aquest passat dissabte dia 9 de novembre tocava visitar el fins aleshores líder invicte CB Vic. L’inici del matx es convertia en un estira i arronsa on els igualadins tenien dificultats per anotar però mitjançant una bona defensa no permetien que els d’Osona ho fessin amb facilitat. De mica en mica els blau-i-grocs van anar entrant en joc i aconseguien tancar el primer període liderant en el marcador per 15-17.

El segon període seguiria una tònica molt similar al primer, poca anotació, partit sense gaire ritme i percentatges baixos on les defenses s’imposaven. Parcial de 15 a 14 per arribar amb un 30 a 31 al descans.

En el tercer període, els locals van pujar considerablement els percentatges (60% de tirs de camp en aquests deu minuts) i aconseguien una anotació més propera al que anaven fent en competició (24 punts en aquest quart). Els anoiencs no li perdrien en cap cas la cara al partit i, tot i anar per darrere en el marcador, aconseguirien ajustar-lo fins al 54 a 48 a falta dels últims deu minuts de joc.

El Monbus CB Igualada va anar per darrere del marcador fins al minut 38 de partit on gràcies a haver picat pedra durant els vuit minuts previs van aconseguir capgirar-lo. Les diferències eren mínimes en tot moment, un equip es mantenia a una possessió de l’altre. S’entrava als últims 90 segons de joc amb els visitants dos punts per sobre. A continuació després d’un 1 de 5 en tirs lliures dels osonencs, la diferència era només d’un punt. Quan faltaven de 3 segons per finalitzar el partit, una cistella dels locals els avançava per un. Després de temps mort i sacar de camp ofensiu els igualadins aconseguien sobre la botzina la cistella que els permetia sortir victoriosos d’una de les pistes més complicades de la categoria. Resultat final de 69 a 70 que permet als igualadins recuperar el lideratge de la conferència C-A de lliga EBA amb un balanç de 7 victòries i una derrota.

Fitxa tècnica
Sergi Carrión (2), Miquel Benito (6),Pape B. Sall (6), Edu Burgès (0), Jordi Torres (5), Carles Fons (8), Jaume Torres (5), Pau Camí (10), Oriol Mateu (9), Edu Tejero (6), Roger Pérez (13).