L’Igualada Femení HCP segueix ampliant distàncies al capdavant de la classificació

12 de novembre de 2019

CH LLORET 3
IGUALADA FEMENÍ HCP 4

Partit molt disputat el d’aquest dissabte a la pista del CH Lloret, que va començar amb molta intensitat. Així, les locals s’avançaven al minut dos de partit, però marcava Pati Miret dos minuts després per tornar l’empat al marcador. A dos minuts del descans, les locals es tornaven a avançar i deixaven el resultat favorable al Lloret amb un 2-1 al final de la primera part.

La segona part començava també marcant l’equip local i posava el 3-1 al marcador, al primer minut. Les igualadines van canviar el xip i escurçava distàncies Elba Garreta al minut deu per posar el 3-2. Cinc minuts després, l’àrbitre donava gol a Pati Miret en una jugada enrevessada dins l’àrea lloretenca que suposava l’empat de les igualadines (3-3).

I un minut més tard, al 16, Queralt del Àguila posava a l’Igualada per davant del marcador per primer cop al partit. Però el matx no havia acabat i l’àrbitre assenyalava penal contra les igualadines en el darrer minut de partit. Però la jove i talentosa portera Cristina Riba, va desfer la clara ocasió local per empatar el partit i va ajudar també a sumar tres punts més que deixen a les igualadines al capdamunt de la classificació del grup A de Nacional Catalana, a vuit punts del segon classificat, el CH Mataró.