Un mort en un incendi al carrer Esquiladors d’Igualada

53

pisEls Bombers de la Generalitat han controlat definitivament aquest matí de dissabte les restes d’un incendi en  treballen en el segon pis de l’habitatge del carrer Esquiladors, 10 on aquesta passada nit hi ha hagut un foc que ha fet una víctima mortal. El foc estava totalment sufocat des de les 01.00h, però aquest matí s’ha estat apuntalant el menjador de l’habitatge, que va cremar totalment per causes que els Mossos d’Esquadra hauran d’investigar.

En l’incendi va perdre la vida un home de 60 anys. La seva mare, de 85, va haver de ser evacuada a un centre hospitalari perquè presentava símptomes lleus d’intoxicació per inhalació de fum. L’avís es va rebre a les 23.00h i va fer mobilitzar 6 dotacions dels Bombers de la Generalitat. Fins al lloc es van desplaçar sis dotacions dels Bombers (tres camions, l’autoescala i dos vehicles lleugers de comandament i suport) a més d’efectius dels Mossos d’Esquadra, de la Policia Local i del (SEM) Sistema d’Emergències Mèdiques, que va desplaçar dues ambulàncies.

A l’interior es va localitzar el cos d’una persona que ha resultat morta, i es va rescatar la dona de 85 anys d’edat. El germà de la víctima mortal, que també viu en el mateix pis, no hi era en el moment dels fets.