Txarango, Ramon Mirabet i La Principal de la Bisbal, grans atractius de la Festa Major de Calaf

77

L’Ajuntament de Calaf manté l’aposta per la qualitat programant propostes culturals d’estil heterogeni que pugui agradar i atraure a una públic divers. Txarango serà a Calaf el dissabte de Festa Major, el 2 de setembre a la nit. El grup es convertirà en un dels gran atractius de la festa gran calafina presentant el seu darrer disc, ‘El cor de la terra’, que fa ben poc que ha sortit al mercat.

Abans d’aquest concert hi haurà un altre dels plats forts de l’edició 2017. Ramon Mirabet presentarà el seu segon disc ‘Home Is Where The Heart Is’, gràcies al qual ha fet el salt definitiu als grans escenaris, omplint sales i festivals de tot el país. Amb aquest treball aquest cantant de gran projecció s’està fent un lloc en el panorama musical català com una de les veus masculines més admirades del moment.

El mateix dissabte a la tarda hi haurà la gran aposta per al públic infantil, el concert del grup Mainasons. Els seus components, -la Nia, la Mel i en Ton- cantaran i ballaran cançons de sempre amb estils de música moderna. Estaran acompanyats d’una banda de set músics per presentar un espectacle per fer que la canalla s’ho passin d’allò més bé, però amb dosis de pedagogia musical incloses.

El final de la festa es preveu atractiva, innovadora i espectacular. La tarda de dilluns començarà amb el concert de La principal de la Bisbal que seran els encarregats, més tard, de posar la música al ball. La cloenda arribarà amb un innovador i renovat piroespectacle.